Как работи

Изберете приключение от листа, вижте къде и кога се провежда, прочетете допълнителната информация, която сме предоставили и ако всичко ви се струва супер преминете към поръчка от бутон „Поръчай“.

След това ще имате възможност да конфигурирате самият ваучер, да добавите допълнителни услуги, локацията, ако се предлагат повече от една, за колко човека да е приключението и други. Финалната стъпка е избора на начин за доставка и плащане. Целия процес може да отнеме по-малко от минута.

На финалния екран преди да закупите самия ваучер ще имате възможност да изберете как да го получите, опциите са няколко:

По електронна поща – получавате красив pdf ваучер, веднага на вашия или друг email, който може да принтирате или да запазите и покажете от своя телефон/таблет.

Доставка от куриер – може да получите ваучера избран от вас офис на Еконт. Ваучера ще бъде красиво принтиран и готов за подаряване поставен в опаковката, която сте избрали. Всички ваучери поръчани до 17:00ч в работен ден, се изпращат по куриер на същия ден. Ваучери поръчани след 17:00, се изпращат на следващия работен ден.

 

След като получите своя ваучер на него ще намерите уникален код, който служи за резервация на закупеното приключение.

За самата резервация е нужно, вие или този на който сте го подарили,  да ни изпрати имейл на [email protected] или да попълни формата за резервация тук с кода на ваучера, желаната дата, ориентировъчен час за приключението и телефон за обратна връзка.

Потвърждението е се случва в рамките на един работен ден, след което ще се свържем с резервиращия, за да потвърдим финалните детайли.

Всички ваучери закупени през adventures.bg имат 12 месечна валидност с възможност за 6 месеца удължаване, освен в случаите, когато изрично е упоменато друго. Това означава, че дори когато закупите ваучер извън активния сезон на дадено приключение, то той ще е с достатъчно дълга валидност, за да може вие или човека, на който ще го подарите, да се възползва от него.

  Разбираме, че не винаги можем да предвидим „вкуса за приключения“ на отсрещната страна или дори нашите планове могат да се променят. Затова ви предлагаме безплатна замяна на ваучера с такъв за друго приключение, в срока му на валидност. Възстановяваме пълната сума на ваучера до 60 дни след покупка, като приспаднем разходите, които не бихме могли да възстановим – подаръчна опаковка, банковите такси и др. в размер на до 5% от стойността на ваучера.

Всеки ваучер може да бъде удължен с шест месеца до края на своята валидност срещу допълнително заплащане на 30% от стойността му, но не по-малко от 20лв. След датата на изтичане ваучерът не може да бъде удължен.

Плащане

Плащането с карта се осъществява по два начина:

През системата на Борика – ще бъдете препратени към платформата на борика, където картовите ви детайли са напълно защитени със най-високата степен на енкрипция и 3D аутентификация

Прези системата не ePay – важи за потребители, които имате регистрация в ePay и са въвели картовите си детайли там.

Наложен платеж куриер (пощенски паричен превод)
Плащането на поръчания ваучер може да се направи в брой, директно в офиса на куриера при получаването му.

Наложен платеж каса EasyPay 
Ако искате вашият ваучер доставен по имейл, може да платите на каса на EasyPay, като за целта трябва да изберете този начин за плащане, като веднага ще получите и инструкции как а направите плащане.

Заплащане на ваучер по банков път може да бъде направено чрез банков превод или на каса, по банковата сметка на „Адвенчърс БГ“ ООД:

Получател: Адвенчърс БГ ООД
IBAN:
BG49RZBB91551011629553
BIC: RZBBBGSF

Банка: Райфайзен банк
Основание за плащане: Номер на поръчка и вашето име

След направена поръчка и избор на този метод за плащане, следва до 48 часа потребителят да извърши плащане чрез банков превод или да внесе дължимата сума по фирмената сметка с вносна бележка на каса в банка. След получено плащане, представител на www.adventures.bg изпраща ваучера по вече потвърдения начин и срокове за доставка.

Често задавани въпроси

Може да се свържете с нас на 0877 777 288, ако имате въпроси, но поръчката става от бутон поръчай във всяка от страниците на различните приключения. Така ще имате възможност да конфигурирате ваучера, да изберете удобен начин за плащане и доставка, както и да попълните всички контактни данни, които при дигктуване по телефона могат да бъдат чути грешно и това от своя страна да усложни процеса.

Времето за получаване на ваучера е свързано с начина за доставка и избрания начин на плащане. В момента в който видим плащането при нас веднага изпращаме ваучера по избрания от вас начин.

Ако трябва да получите ваучера за същия ден ви съветваме да изберете плащане с карта и получаване по имейл, така ще го получитедо края на работния ден. Ако пък ви трябва за подарък наистина в последния момент, моля да ни пишете по имейл или да се обадите, за да можем да изпратим ваучера веднага.

При доставка по куриер поръчките приети до 17ч се изпращат в същия ден, а доставката отнема един работен ден.

Ако искате да резервирате конкретна дата ви съветваме първо да се свържете с нас на тел. 0877 777 288 или имейл [email protected], за да ви потвърдим, че датата, която искате е свободна за избраното приключение.

!NB Някой от приключенията зависят не само от график и резервации, а и от метеорологичните условия.

Възможно е, но сроковете за отмяна са предвидени спрямо различните приключения, нужната подготовка за тях и т.н.

За да са възможно най-добри изгледите за отмяна е важно да ни предупредиш максимално бързо, а ние ще направим, каквото е по силите ни.

 

Разбира се! Дори може да фиксираме определен ден за получаване, стига да ни оставиш малка забележка във формата за доставка.

Ваучера трябва да бъде предаден на изпълнителя на услугата в деня на приключението, все пак ако си го получил по имейл и нямаш принтер или искаш да си еко френдли, може да го покажеш от екрана на телефона, таблета или каквото и друго устройство носиш със себс си! Все пак се въоражи с 1 минута повече търпение, докато изпълнителя препише кода и го провери.

Може рабира се!

Голяма част от продадените ваучери през платформата са за лично ползване, причината е, че с нас просто е по-лесно, а цените ни са същите каквито са, дори да отидеш на място.

В този случай те съветваме да избереш доставка по имейл,  но ако все пак си решил да се наградиш със луксозна опаковка, ние нямаме против.