Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Избери скок с бънджи от над 12 локации в България, преброй до три и скочи в това приключение! 

Преодолей страх от високо, порадвай се на няколко мига на пълна свобода и безтегловност и разчупи сивото и скучно ежедневие.

А защо да не зарадваш и твой приятел или близък? Направи един уникален подарък, който ще остане спомен за цял живот!

от 105лв

Какво представлява този ваучер?

Един ваучер, който позволява на притежателя му избере от 12+ локации в  цяла България.

Всеки ваучер е валиден една година и има опция за удължаване.

За повечето скокове стойността на ваучер ще стигне и за  фото/видеозаснемане, а където не стигнат, ще има възможност за доплащане.

В случай, че притежателят на ваучера избере по-евтин скок, остатъка може да се използва за друго приключение.

Този ваучер може да се използва за всяко друго приключение в сайта, в случай, че получателят не събере достатъчно смелост да скочи с бънджи.

Подари скок с бънджи!

Скокът с бънджи е чудесна идея за подарък, тъй като получателят може сам да избере кога и къде да скочи.  Прекрасен избор за абитуриент, за рожден ден или за предизвикателство. Предлагаме и страхотна опаковка, а самият ваучер е предизвикателен и ярък.

Независимо от това какъв е изборът на локация, всеки участник ще има достъп до:

  • Професионален инструктор
  • Бънджи екипировка
  • Кратък брифинг
  • Незабравимо приключение, изпълнено с адреналин

Нищо не може да се сравни с тръпката, която ще изпиташ, по време на падането след скок с бънджи. Бънджи скокът е сред най-вълнуващите и неописуеми преживявания, в които можеш да се включиш. Ще почувстваш как адреналинът тече през вените ти, ще те завладее буря от емоции и ще се изпълниш с енергия и чувство за всемогъщество.

Когато и да си припомниш за приключението след това, едно е сигурно – ще го споменаваш с усмивка на уста! Можеш да скочиш сам и да се насладиш на тръпката самостоятелно или пък да се въползваш от тандемен скок. Сподели моментите с приятел или с твоята половинка! Какъв по-добър начин да се сплотите и да се впуснете в едно магическо приключение заедно!

Кога?
Получателят сам избира от публикуваният график кога и къде да скочи. Дати има почти през цялата година.

Къде?
Приключението скок с бънджи се провежда на над 12 локации в България! Получателят ще може да избере сам, включително скок с бънджи от балон.

Условия
Необходима е предварителна резервация. При закъснение с 30 минути или повече, ваучерът се счита за използван.

Времетраене
Времетраенето на приключението е различно, в зависимост от избраната локация.

Екипировка
На място ще бъде предоставена необходимата екипировка. Ще бъдат използвани висококачествени и надеждни бънджи въжета, предпазна каска и други. Преди самия скок, инструкторът ще ти покаже как се използва екипировката и ще премине през кратък брифинг относно това, което трябва да очакваш по време на скока.

Отмяна
При силна буря, ограничена видимост, обилен снеговалеж или други неподходящи условия е вероятно да се наложи приключението да бъде отменено и пренасочено за друг ден. В такъв случай, ще се свържем с теб предварително и ще те информираме за промените.

Ограничения
Лица под 16 годишна възраст е необходимо да бъдат придружени от родител или настойник. Можем също да приемем декларация за съгласие от родител.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Подари на себе си или на твой близък едно страхотно преживяване, което гарантира огромни дози адреналин, несравними усещания и много силни емоции!

Tour Reviews

5.00 based on 1 review
03.06.2023

Страхотно уодоволствие

Leave a Review

Rating