Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Отдай се на един екстремен ден, изпълнен с водни приключения и адреналин на Кресненското дефиле!

Готов ли си да посрещнеш нова доза емоции, адреналин и усмивки? Подари на себе си или на приятел едно незабравимо изживяване на Кресненското дефиле – ден, изпълнен с приключения и екстремни преживявания!

от 125 лв

Прекарай време сред природата и презареди батериите си! Ако си търсач на силни усещания, това е възможност, която не е за изпускане! Екстремният ден в Кресненското дефиле е съчетание между рафтинг и каньонинг и носи гарантирана наслада за всеки участник! На твое разположение е квалифициран и опитен рафтинг инструктор, който ще бъде до теб през цялото време на приключението. Инструкторът ще посрещне групата и ще осигури надеждна рафтинг екипировка, която включва неопрен, неопренови обувки, каска, яке и жилетка. Щом групата се събере в рафтинг центъра, следва организиран трансфер до стартовата точка на прехода. След пристигане сме готови за влизане в каньона на река Влахи и преминаване през красиви и завладяващи водопади, водни пързалки, водни чаши и други водни забележителности.

Ще преминем през целия каньон, където ще можеш да се насладиш на спиращи дъха гледки на скални образувания и други символи за могъществото на реката. След като излезем от реката се отправяме към колите чрез трансфер до рафтинг центъра. Там ще можем заедно да отпочинем и да се насладим на сладки приказки от преживяното.

Но денят продължава и те очакват още емоции!

След кратка почивка се приготвяме за рафтинг по река Струма. Ще предоставим необходимата рафтинг екипировка и се спускаме, като трайността на спускането е около 1.5 или 2 часа. Групата ще премине през трасе от 8-12 км, в зависимост от нивото на реката. По-смелите могат да скачат от скали или да поплуват във водите на реката. Ще можем също да се полюбуваме на различни видове птици по река Струма. Рафтинг приключението завършва с трансфер до рафтинг центъра.

Приключението включва:

  • Рафтинг и каньонинг инструктор
  • Екипировка
  • Трансфер от рафтинг център до река Влахи и обратно
  • Инструктаж
  • Най-дългото рафтинг трасе (8-12 км)
  • Съблекални и външни душове
  • Охраняем паркинг
  • Застраховка

Кога?
Преживяването се организира между месец Юни и месец Октомври.

Къде?
GPS координати: 41.847986,23.141863, до метан станцията, малко след град Симитли.

Условия
Задължителна е предварителна резервация за участие в екстремен ден в Кресненското дефиле.

Приключението се организира при събрала се група от минимум 6 човека.

През цялото време в групата ще присъства опитен и квалифициран рафтинг и каньонинг инструктор, който ще се погрижи за сигурността на групата.

Нивото на сложност на рафтинг и каньонинг преживяванията ще бъде съобразено с нивото на опитност на участниците.

Не е задължително да имаш предишен опит в рафтинг или каньонинг за да участваш.

Облекло
Препоръчително е да си носиш бански костюм, фланелка за преобличане и кърпа за подсушаване.

Времетраене
Продължителността на приключението варира, в зависимост от това какво е нивото на реката.

Екипировка
Предоставяме пълна рафтинг и каньонинг екипировка, която включва каска, неопрен, спасителна жилетка, яке и неопренови обувки – боти.

Отмяна
При пълноводие на река Влахи, изпълнението може да бъде отменено и пренасочено за друга дата. В този случай, новата дата за приключението ще бъде съобразена с групата.

Ограничения
Лица под 18 годишна възраст се нуждаят от придружител, за да могат да се включват в екстремния ден в Кресненското дефиле.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Изненадай твой приятел с уникално предизвикателство или пък просто поглези себе си и твоите приятели през летния сезон с Екстремен ден в Кресненското дефиле, който включва рафтинг и каньонинг!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating