Бърза доставка
По еконт или e-mail
Безплатна замяна
И рекламация
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Подари най-якия ден!

Ако единственото в което си сигурен е, че искаш да направиш незабравим подарък и най-якия ден, можеш да поръчаш ваучер на избрана от теб стойност.

от 50лв.

Ваучера със стойност важи за всички приключения поместени на сайта и е чудесен начин да подарите най-якия ден по избор. Освен за приключенията стойността се ползва и за всички допълнителни екстри към приключенията, като видео заснемане, кетъринг и други.

Купи ваучер лесно он-лайн

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Направи своята резервация

Ваучер със стойност

Ако искате да закупите подаръчен ваучер на определена стойност, то след това тя може да се ползва в пълния и размер за избор измежду всички приключения на adventures.bg.

Ваучерът е с валидност 9 месеца.

Често задавани въпроси за екстремния ден

Как се извършва плащането?

Плащате онлайн през сайта или с наложен платеж на каса на easy pay или офис на еконт. Нищо друго не се плаща.

Каква е валидността на ваучера

Валидността на вашия ваучер е девет месеца от момента на покупката.

Какво става, ако приятеля ми не си избере нищо

Сайта постоянно разширява броя и вида на предлаганите приключения. Въпреки това в рамките на 60 дни от покупката, можем да възстановим и пълната заплатена сума, минус направени невъзстановими разходи, като например подаръчна опаковка, доставка и т.н.

Ревюта от клиенти

5.00 based on 2 reviews
19.03.2019

Горещо препоръчвам Advetures.bg ако се интересувате от екстремни преживявания. Екипът е супер точен, всичко е организирано перфектно и в крайна сметка наистина ти подаряват “Най-якия ден“ 🙂 )))

19.03.2019

Много готин магазин с добре подбрани приключения, а свежия екип и професионалното обслужване правят емоцията още по-силна. Препоръчвам!

Оставете ревю

Рейтинг