Заявка за резервация

Заяви избраната дата за своето приключение като въведеш кода и желаната дата.
Изчакай потвърждение на резервацията от изпълнителя.

Къде да видя възможните дати за моето приключение?

Тук можеш да видиш периода, в който се провежда твоето преживяване:

Приключения ==> „Твоето приключение“ ==> Къде и кога

Възползвай се от търсачката за да намериш твоето приключение.

Резервирай поне 3 работни дни предварително, освен ако в описанието на приключението не пише друго.
Резервации се приемат от понеделник до петък до 15:00. Резервации, направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден. Ако резервацията е направена в петък след 15:00 – тя се обработва в понеделник.

Ако не получиш отговор на резервацията си до 1 работен ден, провери папка СПAM или се свържи с нас на +359877777288 или чрез чат системата.

Отмяна или промяна на вече направена резервация се прави не по-късно от 3 работни дни преди резервираната дата директно с изпълнителя на услугата, освен ако в условията на конкретното преживяване не е посочено друго.

Групи – Ако сте повече хора и искате да сте заедно по време на  приключението, въведи всички ваучер кодове в една резервация, като ги отделиш със запетая. Така ще бъдете записани като група.

За месеците юли и август резервирай предварително! През силния сезон графиците са пълни и резервациите в последния момент са „на късмет“. Ако искаш да си сигурен, изпрати ни запитване преди покупката на ваучер и ще проверим дали желаните дати са 100% свободни.