Разходка с моторна шейна – идеален подарък за всеки любител на планината!

НОВО провери дали избраните дати са свободни и купи ваучер след това! Ако имаш съмнения можеш да провериш дали има свободни дати преди покупката на ваучера, като ни изпратиш запитване.

Подари нещо особено, подари преход из заснежените гори на Боровец или Рила планина с моторна шейна!

Неотъпканите пътеки и непроходимият сняг не са преграда, когато си с мощна моторна шейна. Усети магията на зимната планина – отдай се на това снежно приключение!

Зимната планина впечатлява с потресаваща естествена красота, зашеметяващи гледки и живописни  пътеки. Опитният водач ще те прекара през места, където човешки крак през зимата не стъпва. Ще бъдеш един от малкото хора, видели снежните пейзажи на живо. Кръвта ще заври и студът няма да е проблем с мощните едноместни и двуместни моторни шейни под наем – от 90 до 160 конски сили.

Къде и кога?

Моторните шейни се карат извън ски пистите и националните паркове и изискват дебела покривка от естествен сняг. За месеците януари и февруари резервирай предварително – графиците са пълни и резервациите в последния момент са „на късмет“.

Често задавани въпроси

Нужна ли е шофьорска книжка?

Не е нужна.

Трябва ли да съм пълнолетен. за да участвам?

За да управляваш шейната - да, за да се возиш - не.

Децата могат ли да участват?

Деца до 6 години не се допускат. 6 до 18 годишни могат да се возят отзад на шейната. Над 18 годишните могат да управляват шейната.

Какви дрехи да нося?

Най-добре е да носиш ски / сноуборд екипировка - панталон, яке, ръкавици и високи зимни обувки. Ски очила, боне подобни екипировки също се приветстват.

Кога започва и приключва сезонът на моторните шейни?

Сезонът обикновено е декември до март, когато и ски пистите са отворени.

Изисква ли се опит за управление на шейна?

Дори и да нямаш опит, инструкторите ще ти обяснят и покажат как се управлява, и ще се убедят, че владееш техниката достатъчно добре, за да участваш в прехода.

Отзиви

Марин С 24.01.2022 Невероятно преживяване с моторна шейна за двама, със страхотен екип просто трябва да се опита ! 🙂

Александър Александров 28.09.2020 Страхотни професионалисти, с висок клас шейни. Горещо препоръчвам , ако обичате екстремните спортове.

Nasko Georgiev 28.09.2020 Екстремно каране!!!

Биляна Христова 28.09.2020 водача е много печен и забавен, наистина направи всичко точно С удоволствие отново бихме карали шейни в планината!

Виктория Константинова 28.09.2020 изключително доволни сме от разходката с шейните

Владо Пелов 28.09.2020 Страхотно преживяване с моторни шейни. Много мили любезен и предразполагащ екип 🙂