Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Офроуд разходка из красивите хълмове около Велико Търново и Арбанаси с мощно АТВ под наем!

Дали ще избереш да прекараш един спокоен и релаксиращ ден или пък да усетиш адреналин в кръвта с екстремни офроуд маршрути зависи единствено от теб!

Не е необходимо да имаш какъвто и да е предишен опит! Нашите инструктори са на разположение за нула време да ти покажат как да управляваш АТВ и да се понесеш по хълмове и неотъпкани пътеки!

от 70лв

Маршрути по Търновските хълмове с гледки и забележителности около с. Арбанаси.

АТВтата може да се комбинират с бъгита за организиране на офроуд за големи групи. Свържете се с нас за да организираме вашето събитие.

Предлагат се следните машини под наем:

125сс – едноместни, с полуавтоматични скорости, клас „юношески“. Полуавтоматичните скорости могат да затруднят участници, които нямат шофьорски опит. Налични 4 броя АТВ с капацитет до 90кг.

450сс – двуместни, с автоматични скорости, клас „туристически“. Висок клас, високопроходими машини, подходящи за по-дълги разходки с по-труден терен. Налични 4 броя двуместни CF Moto 450cc, с капацитет до 200кг.

Юношеска офроуд разходка с АТВ под наем

Ако искаш да разчупиш ежедневието и да се поглезиш с една приятна, спокойна и релаксираща разходка с АТВ под наем, то любителската версия на това приключение е перфектният избор за теб! Тази лежерна АТВ разходка е подходяща за всеки, независимо от нивото на опитност и подготовка. Независимо дали си начинаещ или любител, нашите инструктори ще ти покажат как да усвоиш тънкостите на управлението на машината. Препоръчителен избор за младежи, с цел въвеждане в първите стъпки в управлението на АТВ по офроуд терени и опознавателни разходки.

Наслади се на приказни мигове сред природата и изживей едно приятно приключение по черните пътища около Велико Търново и Арбанаси. Любителската офроуд разходка е с продължителност от 1 час или 2 часа и е с по-кратък маршрут. В разходката се посещават 1 до 2 красиви местности, на които има предвидена кратка почивка. Маршрутът ще бъде лесен и съобразен с твоето ниво на увереност.

Туристическа офроуд разходка с АТВ

Ако пък имаш предишен опит в карането на АТВ и си по-подготвен, впусни се в една изпълнена с разнообразни маршрути и по-трудно достъпни терени офроуд разходка. Тук времетраенето е по- дълго, теренът е по-предизвикателен, а емоцията е незабравима. Подложи твоите умения на истинско изпитание с нашите високо проходими АТВ-та под наем, като изпиташ истинския адреналин от офроуд разходката.

Туристическата офроуд разходка е с продължителност между 1 и 3 часа, като изборът на маршрут и неговата сложност могат да се определят от вас. Според избора на времетраене, могат да се добавят по-разнообразни терени, да бъдат включени повече красиви местности със зашеметяващи панорамни гледки около Арбанаси, или да се посетят манастири и водопади в околностите на Велико Търново.

Направи своя избор и си подари един незабравим ден сред природата!

Красиви, неотъпкани и разнообразни офроуд пътища около Велико Търново и Арбанаси те очакват!

Включено в цената:

  • Гориво
  • Разнообразие от АТВ-та под наем
  • Инструктор
  • Избор от различни маршрути

Кога?
АТВ разходките се провеждат през цялата година, с предварително направена резервация и при благоприятни метеорологични условия.

Къде?
Около гр. Велико Търново. Маршрутите се определят според избраното времетраене на разходката. Опознай офроуд пътищата около В. Търново и Арбанаси. Разгледай Царевец и Трапезица от различна гледна точка. Маршрутите се определят според избраното времетраене на разходката. За по-дълги разходки от 1 час и при желание за избор на по-труднодостъпни маршрути, препоръчваме избор на АТВ CF Moto 450cc.

Условия
Необходима е предварителна резервация за участие в приключението. Минималният срок за резервация е 3 дни преди желаната дата, като е препоръчително да се свържеш с нас по-рано.

На разположение са професионално оборудвани АТВ-та под наем, които са с различна мощност и подходящи за различни нива на водача.

Не е необходима валидна шофьорска книжка за управление на АТВ 125сс. За управление на АТВ 450сс е необходима шофьорска книжка (категория „B”).

Професионален инструктор ще проведе инструктаж за запознаване с основните тънкости при управлението на АТВ преди всяка разходка.

Маршрутът и темпото на АТВ разходката ще бъде съобразен с всеки участник.

Времетраене – От 1 до 3 часа, според предпочитанията на клиента.

Екипировка и облекло
Ще бъде предоставена професионална АТВ екипировка, която включва каска и очила.
Препоръчително е облеклото да е съобразено с метеорологичните условия. Препоръчително облекло са дългите панталони, комфортна и топла блуза или тениска с връхна дреха. При кално / мокро време, си носете дрехи и обувки за преобличане след разходката.

Отмяна – АТВ разходката може да се отмени при силен дъжд, мъгла и ниска видимост, буря, обилен сняг и други неподходящи условия.  За да гарантираме твоята безопасност, в такива ситуации е възможно приключението да бъде отменено и пренасочено за друг ден.

При желание за отмяна на вече резервирано приключение е необходимо да се свържеш с нас поне 48 часа преди уговорената дата.

Ограничения
Непълнолетни лица трябва да бъдат придружени от родител.

Минимална възраст за управление на 125сс АТВ – 16 години.

Минимална възраст за управление на 450сс АТВ – 18 години, с валидна шофьорска книжка.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Изживей една незабравима емоция и прекарай един ден сред красива природа! Покори различни офроуд пътища и разгърни потенциала на твоите АТВ умения!

Страхотен подарък за рожден ден, за дипломиране, тийм билдинг, моминско или ергенско парти и за всеки любител на различните преживявания!

Сбъдни една своя мечта или направи незабравим подарък за любим човек или приятел с вълнуваща и спираща дъха разходка с АТВ около Велико Търново!

Tour Reviews

5.00 based on 7 reviews
16.08.2023

Страхотно изживяване беше, перфектно и за начинаещи. Екипът на място беше усмихнат и отзивчив и се чувствахме прекрасно.

09.05.2022

Страхотно е, препоръчвам го на всички. Определено ще дойда пак.

02.03.2022

Благодарим за готиния офроуд, беше изключително преживяване, ще дойда отново!

02.03.2022

Страхотни емоции, разходката беше запомняща се!

02.03.2022

Вълнуващо преживяване, ще се възползвам отново!

02.03.2022

Голямо забавление и страхотно отношение от страна на екипа! Благодарим!

02.03.2022

Страхотно преживяване, със невероятни гледки! Ще посетя отново!

Leave a Review

Rating