Подари приключение в планината: велопреход или тур с е-байк

Поднеси емоция и вълнуваща разходка на две колела – организирай приключенски велотур за себе си, колега, семейството или приятели – далече от натоварената градска среда, дълбоко в сърцето на планината.

Вземи подаръчен ваучер за релаксираща екскурзия по живописни и безопасни екопътеки с маркировка или заложи на вълнуващ велотур в пресечени терени за по-напреднали и екстремни колоездачи.

Избери приключението според вкуса на получателя – разходка с обикновен велосипед и малко повече физическо натоварване или с електрически байк, с който достигаш до най-високия връх и най-красивите гледки без усилия, без нужда от опит в планинското колоездене и винаги с професионално оборудване и опитен водач. Опознай планината отблизо на две гуми, но без изтощително въртене на педали.

Съчетай ваучера подарък с винен тур, с дегустация на крафт бира, горски пикник, нощувка в планината или пък подбери маршрут, който води до панормани площадки със запомнящи се гледки – отличен подарък за запалени фотографи, притежатели на дрон и всички ценители на природната живопис.

Забрави за тривиалните подаръци и заложи на подаръчен ваучер за вълнуващо преживяване, за да направиш празника на някого неповторим. Ако се затрудняваш с избора - подари универсален ваучер и човекът сам ще избере как, къде, как и кога да се възползва.