Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Настани се в пилотската кабина и поеми пълен контрол над самолет в компанията на лицензиран пилот!

Повечето хора мечтаят да могат да управляват самолет и да пилотират като опитни пилоти. Подари на себе си или на твой близък въздушно приключение, което ще сбъдне тази мечта!

Предизвикай себе си, твой приятел или любим човек с индивидуален урок по пилотиране на самолет около Казанлък. Наслади се на тръпката от издигането в облаците, наслади се на неописуемо красива природа над розовата долина в Казанлък.

от 150лв

Светът изглежда изцяло различен от борда на свръхлек двуместен самолет! Сам по себе си, полетът със самолет над красивите планински райони е вълнуващо и уникално преживяване. Когато е съчетано с управление на самолет, то се превръща в спиращо дъха приключение, което ще остане в съзнанието ти за цял живот!

Нищо не може да се сравни с емоцията, която ще изпиташ при поемане на контрола над самолета. Предизвикай себе си или подари най-екстремния подарък на твой приятел или любим човек.

До теб ще бъде опитен инструктор, който ще те запознае с тънкостите на пилотирането и ще ти покаже някои основни умения и техники. Пилот-инструкторът ще ти покаже целия процес на пилотиране, включително излитане, кацане, основни маневри, конструкция на самолета, както и интересни факти за свръхлеката авиация в България.

Усети въздушните потоци и разбери как те влияят на управлението над самолета.

Комбинирай урокът по пилотиране с едно незабравимо приключение и се наслади на гледки към Казанлъшката долина, яз.Копринка, връх Шипка и връх Бузлуджа. Погледни връх Триград, връх Ботев, водопад Райското пръскало, градовете Калофер, Карлово и Сопот от облаците!

Урокът по пилотиране на самолет включва:

  • Лицензиран пилот-инструктор
  • Летателна екипировка
  • Инструктаж преди излитане и по време на полета
  • Полет със самолет с времетраене между 20 и 60 минути

Кога?
Обучението по пилотиране на самолет се извършва целогодишно, при подходящи метеорологични условия. Необходима е предварителна резервация и уговорка с професионалния пилот-инструктор за участие.
Записват се клиенти всеки ден без понеделник и вторник.

Къде?
Казанлък, летище Овощник

Условия
Урокът по пилотиране се изпълнява със свръхлек двуместен самолет.

За участие е необходима предварителна резервация по телефон, минимум 3 дни преди желаната дата.

Ваучерът не включва транспорт до летището. Всеки участник се придвижва със собствен транспорт.

Всеки участник ще бъде помолен да попълни и подпише декларация преди полетът със самолет.

Самолетът се управлява от професионален пилот-инструктор. След обучението е възможно пасажерът да поеме пълен контрол над самолета, в зависимост от нивото на увереност.

Обучението по пилотиране на самолет минава през различни етапи и включва брифинг, подгряване на двигателя, рулиране до старта, теория и практика.

Времетраене
Всеки полет със самолет е с различна продължителност, в зависимост от подготовката на клиента и неговите предпочитания. Урокът трае между 20 и 60 минути. При желание за по-дълъг полет, можете да заплатите на място.

Отмяна
За да бъде максимално безопасен и приятел урокът по пилотиране на свръхлек, двуместен самолет са необходими подходящи метеорологични условия. При силен вятър, буря, мъгла и ниска видимост, дъжд или други неблагоприятни условия е вероятно пилотът да отмени приключението за друга дата.

Ограничения
За участие в урок по пилотиране на двуместен ултралек самолет не се допускат лица над 110 кг.

До приключението със самолет не се допускат деца под 12 годишна възраст.

Лица под 18 години трябва да бъдат придружени от родител или настойник или да представят писмено съгласие.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Постави се в обувките на опитен пилот на самолет, запознай се с всички техники и тънкости на пилотиране на свръхлек самолет и се наслади на приказни гледки в небесата.

Остави се в ръцете на опитен инструктор, който ще превърне твоя ден в трудно за забравяне приключение изпълнено със силни емоции и усещания!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating