Търсиш подарък за някого с „бензин в кръвта“? За любител на автомобилите, силните усещания, мотоспортовете? Попаднал си където трябва!

Избери ваучер за дрифт и подари на приключенец поредната доза адреналин и незабравими спомени. Или изненадай някого с нещо ново и екстремно, каквото не е опитвал досега – със специално подготвен автомобил и под наблюдението на учител по професионално шофиране.

С ваучера за дрифт подаряваш на приятел възможността да се почувства като пилот на спортна кола. Вземи и за себе си и предизвикай шофьорските си умения, за да усетиш адреналина от контрола над мощен автомобил. Придобий нови умения и превърни любовта си към автомобилите в хоби, което можеш да практикуваш с увереност.

Избери от:

  • – дрифтинг с тунингована спортна кола;
  • – уроци по дрифт шофиране със състезателна кола;
  • – уроци по екстремно спортно шофиране и други.

Показване на 5 резултата

Поднеси дива дрифтинг емоция вместо поредния клиширан подарък. Вземи гифт карта в ярка стилна опаковка или подаръчен ваучер в дигитален формат, а ако се колебаеш за вида на преживяването – нека получателят избере сам. Заложи на универсален ваучер, който той сам решава кога, къде и как да използва.