Ако ще правиш интересен подарък изненада, погрижи се да е вълнуващ! Нотка романтика също няма да навреди.

Пример за впечатляващ подарък за годишнина е полетът с хеликоптер, наем на катамаран, яхта или моторна лодка, полет с балон по залез.

Годишнината също може да е повод да се сдобите с ново общо хоби. Предлагаме обучение по гмуркане, конна езда, сърфинг и много други.

За годишнината на родителите

Ако мама и татко празнуват кръгла дата от сватбата си, ще ги зарадваш с нещо вълнуващо и романтично, като полет с балон за двама или разходка с лодка по залез.

Татко също ще се зарадва на офроуд приключение с джипове.

Добре, че там могат да участват и двамата родители.

Показване на 1–32 от 201 резултата

Годишнината е специален момент, който отбелязва важен етап от общото ви пътешествие. Но вместо да се ограничавате само до традиционния романтичен вечер, защо не да добавите малко приключение и емоция към празненството? Вълнуващо изживяване, което да разнообрази вашите спомени и да добави още една незабравима глава към вашата история.

От захватващи екстремни спортове до спокойни и релаксиращи изживявания в природата - в Adventures.bg имаме точното приключение, което ще направи вашата годишнина неповторима. Независимо дали искате да преоткриете един друг или просто да се забавлявате заедно, ние имаме идеалния подарък за вас. Нека тази годишнина бъде повече от просто дата в календара - нека тя бъде началото на ново и вълнуващо приключение!