Вдигни адреналина на макс с ваучер за каране на електрически мотор

Подари екстремна изненада и вдигни адреналина на макс с електрически мотор под наем. Вземи ваучер за офроуд приключение и избягай от еднообразието и тривиалните подаръци.

Избери преживяване с интензитет според възможностите и вкуса на получателя – приключения по кални черни пътища, леки трасета или предизвикателни маршрути – винаги сред живописни местности и с опитни професионални водачи.

Електрическите мотори са подходящи и за начинаещи, и за напреднали любители на офроуда. Не изискват свидетелство за управление и са лесни за каране. За разлика от моторите на гориво, електрическите нямат скорости, а само газ и спирачка. Така че без много усилия и с предварителен инструктаж може да се понесеш с лекота през полета, гори или каменисти офроуд местности.

Подари спомени и незабравимо преживяване сред природата – перфектната изненада за рожден ден, ергенско парти или годишнина. Избери няколкочасов тур в планината или уикенд приключение – на твое разположение е разнообразие от оферти за всеки вкус и повод.

Ако се колебаеш кое конкретно преживяване да избереш - вземи универсален ваучер подарък в стилна опаковка или в дигитален формат, който може и да персонализираш с поздрав – ти избираш стойността, получателят решава кога, как и къде да го използва.