Изборът на подарък-приключение за цялото семейство има свои особености.

Ще предложим няколко варианта, подходящи  за младо / ново семейство, за семейство с деца и за семейна годишнина на по-възрастна двойка.

Подарък за ново семейство без деца

Липсата на деца отваря врати към много приключения, а като имаме предвид възможната им скорошна поява, младите съпрузи често наблягат на пътуванията и съвместните приключения. Повечето приключения, предлагани в нашия сайт, стават за семейство без деца, така че избирай смело.

Какво да подарим на семейство с деца?

В зависимост от възрастта на децата, има редица подходящи приключения:

  • Без значение възрастта на детето: летене с балон, разходка с яхта, офроуд с джипове.
  • Подходящо само за по-големи деца: каякинг, рафтинг, конна езда, пейнтбол, картинг.

32 от 174 резултата

Семейството е нашата крепост, мястото, където се чувстваме най-защитени и обичани. Но в динамичния свят, в който живеем, често забравяме колко е важно да споделяме качествено време с нашите близки. Подарете на вашето семейство вълнуващо приключение, което ще ви сближи още повече и ще добави нови спомени към вашата обща история.

В Adventures.bg предлагаме изживявания, които са идеални за всяко семейство, независимо от възрастта или интересите на членовете му. От спокойни природни разходки до екстремни спортни предизвикателства, имаме нещо за всеки. Нека тази година да бъде годината, в която вашето семейство открие радостта от общите приключения и създаде спомени, които ще бъдат разказвани от поколение на поколение!