Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Прекарай незабравими мигове в компания от близки хора по време на индивидуален полет с балон!

Ако предстои специален повод или пък търсиш начин да разнообразиш ежедневието и да опиташ нещо ново и вълнуващо – не се чуди и не губи повече време!

Няма да съжаляваш ако избереш да прекараш времето си в облаците от коша на топловъздушен балон в компанията на любимите ти хора!

890лв

Подходящ подарък или изненада за двойки, рождени дни, предложения за брак, романтични разходки за младоженци и други!

Чудил ли си се някога какво би било да погледнеш към хоризонта високо от небето? Почувствай свободата във въздуха и съзерцавай от разстояние какво се случва под краката ти. Летенето с балон с горещ въздух ще ти позволи да се насладиш на фантастична гледка към планини, равнини, поля и природни забележителности.

Полетът с балон е неповторимо преживяване. Да си в небето, над облаците, в тишина, да се наслаждаваш на пейзажа и на настоящия момент е нещо, което не може да се обясни с думи. Трябва да се изживее от първо лице.

Професионален летец ще направи ВИП полетът с балон приятен и безопасен за всички участници. Приключението включва:

 • Лицензиран инструктор пилот
 • Кратък инструктаж
 • Балон с кош за 4 човека само за теб и твоята компания
 • Шампанско и бонбони
 • Видео и фото заснемане с GoPro камера

Кога?
Можеш да резервираш ВИП полет с балон за теб и твоята компания през всички сезони на годината и през всеки ден от седмицата. Инструкторът ще съобрази атмосферните условия и ще потвърди възможността за излитане 3 дни преди уговорената дата.

Къде?
Мястото за ВИП полет с балон зависи от теб и от метеорологичните условия. Можеш да избереш от следните предложения:

 1. Полет с балон край Габрово и Севлиево – разходка с балон над разнообразен терен, включително поля, гори и река Горна Росица.
 2. Полет с балон над Розовата Долина – подходящи атмосферни условия през по-голямата част от годината; Летим над пасища и язовири, с гледки към красивия Централен Балкан и части от Средна Гора.
 3. Разходка с балон над Шумен и Мадарските Скали – полет с топловъздушен балон над самия град или около скалите на Мадарския конник.
 • Край София – Подножието на Рила планина около Сапарева Баня, Ботевградската Котловина
 • Край Варна – Шумен и Мадарските скали, край крепостта Плиска, в долината на река Камчия и в Добруджа
 • Край Пловдив – Розовата Долина край Карлово и Сопот
 • Край Бургас – Айтос, Странджа Планина

Условия
– Резервациите се правя 7 дни преди желаната дата за полет с балон. Желателно е да резервираш коша колкото се може по-рано.
– Мястото за излитане и разходка с балон зависи от избора и предпочитанията на клиента.
– Не е осигурен транспорт до мястото на излитане. Участниците се придвижват със собствен транспорт.
– Приключението ВИП полет с балон е подходящ за един, двама, трима или четирима човека.

Ограничения
Приключението е подходящо за малки и големи, но лица под 18 години е необходимо да бъдат придружени от родител или настойник.
Полетът с балон не е препоръчително за хора със силен страх от височина. Не е желателно участието на деца под 7 годишна възраст с височина под 135см.

Времетраене – ВИП полетът с балон е с продължителност между 60 и 80 минути, като времетраенето зависи от избора на маршрут, както и от метеорологичните условия.

Отмяна
– Възможна е отмяна на приключението от инструктора при наличие на дъжд, вятър, ограничена видимост и други неподходящи метеорологични условия.
– Клиентът може да отмени направена резервация без санкции след като се свърже с нас поне 3 дни преди уговорената дата. След този срок се прилагат санкции.
– Неявяване на уговорените час и дата без предварителна уговорка се счита за използван ваучер.

Облекло
Комфортни дрехи, съобразени с метеорологичните условия и сезона. Обувки без токчета. Шал, слънчеви очила.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Ако ти се вие свят или се страхуваш от височини, полетът с балон е най-добрият начин да се справиш с тази ситуация. Спокойствието и свободата, които ще усетиш по време на пътуването си с балон, ще прогонят всички страхове.

Балонът с горещ въздух ще ти позволи да свикнеш спокойно със заобикалящата те среда с бавно изкачване, което ще ти осигури спокойствие през цялото пътуване. Красивите гледки ще те накарат да забравиш всичко останало.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating