Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Прекарай незабравими мигове в компания от близки хора по време на индивидуален полет с балон!

Ако предстои специален повод или пък търсиш начин да разнообразиш ежедневието и да опиташ нещо ново и вълнуващо – не се чуди и не губи повече време!

Няма да съжаляваш ако избереш да прекараш времето си в облаците от коша на топловъздушен балон в компанията на любимите ти хора!

835лв

Подходящ подарък или изненада за двойки, рождени дни, предложения за брак, романтични разходки за младоженци и други!

Чудил ли си се някога какво би било да погледнеш към хоризонта високо от небето? Почувствай свободата във въздуха и съзерцавай от разстояние какво се случва под краката ти. Летенето с балон с горещ въздух ще ти позволи да се насладиш на фантастична гледка към планини, равнини, поля и природни забележителности.

Полетът с балон е неповторимо преживяване. Да си в небето, над облаците, в тишина, да се наслаждаваш на пейзажа и на настоящия момент е нещо, което не може да се обясни с думи. Трябва да се изживее от първо лице.

Професионален летец ще направи ВИП полетът с балон приятен и безопасен за всички участници. Приключението включва:

 • Лицензиран инструктор пилот
 • Кратък инструктаж
 • Балон с кош за 4 човека само за теб и твоята компания
 • Шампанско и бонбони
 • Видео и фото заснемане с GoPro камера

Кога?
Можеш да резервираш ВИП полет с балон за теб и твоята компания през всички сезони на годината и през всеки ден от седмицата. Инструкторът ще съобрази атмосферните условия и ще потвърди възможността за излитане 3 дни преди уговорената дата.

Къде?
Мястото за ВИП полет с балон зависи от теб и от метеорологичните условия. Можеш да избереш от следните предложения:

 1. Полет с балон край Габрово и Севлиево – разходка с балон над разнообразен терен, включително поля, гори и река Горна Росица.
 2. Полет с балон над Розовата Долина – подходящи атмосферни условия през по-голямата част от годината; Летим над пасища и язовири, с гледки към красивия Централен Балкан и части от Средна Гора.
 3. Разходка с балон над Шумен и Мадарските Скали – полет с топловъздушен балон над самия град или около скалите на Мадарския конник.
 • Край София – Подножието на Рила планина около Сапарева Баня, Ботевградската Котловина
 • Край Варна – Шумен и Мадарските скали, край крепостта Плиска, в долината на река Камчия и в Добруджа
 • Край Пловдив – Розовата Долина край Карлово и Сопот
 • Край Бургас – Айтос, Странджа Планина

Условия
– Резервациите се правя 7 дни преди желаната дата за полет с балон. Желателно е да резервираш коша колкото се може по-рано.
– Мястото за излитане и разходка с балон зависи от избора и предпочитанията на клиента.
– Не е осигурен транспорт до мястото на излитане. Участниците се придвижват със собствен транспорт.
– Приключението ВИП полет с балон е подходящ за един, двама, трима или четирима човека.

Ограничения
Приключението е подходящо за малки и големи, но лица под 18 години е необходимо да бъдат придружени от родител или настойник.
Полетът с балон не е препоръчително за хора със силен страх от височина. Не е желателно участието на деца под 7 годишна възраст с височина под 135см.

Времетраене – ВИП полетът с балон е с продължителност между 60 и 80 минути, като времетраенето зависи от избора на маршрут, както и от метеорологичните условия.

Отмяна
– Възможна е отмяна на приключението от инструктора при наличие на дъжд, вятър, ограничена видимост и други неподходящи метеорологични условия.
– Клиентът може да отмени направена резервация без санкции след като се свърже с нас поне 3 дни преди уговорената дата. След този срок се прилагат санкции.
– Неявяване на уговорените час и дата без предварителна уговорка се счита за използван ваучер.

Облекло
Комфортни дрехи, съобразени с метеорологичните условия и сезона. Обувки без токчета. Шал, слънчеви очила.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Ако ти се вие свят или се страхуваш от височини, полетът с балон е най-добрият начин да се справиш с тази ситуация. Спокойствието и свободата, които ще усетиш по време на пътуването си с балон, ще прогонят всички страхове.

Балонът с горещ въздух ще ти позволи да свикнеш спокойно със заобикалящата те среда с бавно изкачване, което ще ти осигури спокойствие през цялото пътуване. Красивите гледки ще те накарат да забравиш всичко останало.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг