За да изненадаш някого или да предизвикаш себе си; за да сплотиш екипа или да поднесеш оригинален подарък, който се помни цял живот; за да направиш празника още по-специален:

Избери сред огромно разнообразие от подаръчни ваучери за преживявания сред природата. 

Подари на себе си, компанията, семейството или колеги ваучер за незабравими спомени далече от шума и суетата на града. Спи под звездите, полети с балон, опознавай планини, пещери, диви плажове, морското дъно.

Вземи ваучер и направи идеалния подарък

  • Приключение по вода: рафтинг; гмуркане; тур с моторна лодка, джет, водни ски; разходка с яхта, катамаран или с каяци; уиндсърф; морски риболов и др.
  • Приключения високо над земята: полет с балон, делтапланер, парапланер, жирокоптер; урок по пилотиране на самолет; скок с бънджи или парашут и др.

Приключения в гората, планината, край морето: глемпинг и къмпинг под звездното небе; велотурове; офроуд и вълнуващи преходи с АТВ, ендуро мотори, джипове, или пеша; конна езда и др.

32 от 226 резултата

За всяка възраст, вкус и повод

Избери подаръчен ваучер за приятел, половинката, за дете, двойка или весела компания. Направи подарък за годишнина или юбилей. Организирай щуро парти или романтичен излет. На твое разположение е огромно разнообразие от преживявания, подходящи за всеки - за любителите на екстремни приключения, за ценителите на спиращи дъха панорами, за тези, които предпочитат планината или онези, които жадуват за морето.