Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Достигни вълнуващи височини и виж природата около Перник с тандемен полет с парапланер!

Любопитен ли си да разбереш какво е да погледнеш света през призмата на птица?

Усети тръпката от височината с тандемен полет с парапланер. Лицензиран инструктор-пилот ще се погрижи за твоята безопасност и създаването на един незабравим, приятен спомен!

от 85лв

Сбъдни една своя мечта или изненадай твой приятел с уникален подарък – тандемен полет с парапланер около Перник. Чувството е незабравимо, тръпката силна, а споменът – вечен!

Ако досега не си опитвал нищо подобно, то се приготви за приключението на живота си! Достигни вълнуващи височини, наслади се на гледки, които не можеш да видиш от земята!

Полетът с парапланер е сред най-безопасните височинни приключения.  Извършва се с квалифициран и лицензиран пилот- инструктор, който ще се погрижи да превърне един обикновен ден в специален спомен.

Можеш да избереш от два варианта на тандемен полет с парапланер – опознавателен и височинен.

Опознавателен полет с парапланер – достигни височина от 500 м. до 1000 м. н.в. , до 300 м. над терена. Прекарай между 10 и 15 минути в облаците.

Височинен полет с парапланер – достигни височина от 1500 м. до 2000 м. н.в. , до 1000 м. над терена, с времетраене от 15 до 30 минути.

Приключението включва:

  • Професионален инструктор-летец
  • Инструктаж
  • Екипировкa
  • Видеозаснемане

Кога?
Полетите с парапланер около Перник се провеждат през цялата година, независимо от сезона. Необходима е предварителна резервация, както и подходящи метеорологични условия.

Къде?
гр. Перник
Лети се около Вискяр планина в близост до с.Расник , гр. Перник.

Условия
За да резервиращ своето място е необходимо да се свържеш са нас поне 3 дни преди избрания от теб ден за полет с парапланер.

Полетът е тандемен и се провежда с опитен пилот, който ще е до теб през цялото време.

Необходимо е да носиш облекло, съобразено с метеорологичните условия. Препоръчват се ветроустойчиви дрехи и затворени удобни обувки.

Задължително е носенето на предоставената екипировка по време на полета и спазване на условията за сигурност.

При неявяване на време за уговорената резервация, ваучерът се счита за използван.

Времетраене
Тандемният полет с парапланер може да е с времетраене от 10 до 30 минути, в зависимост от избрания вид полет – опознавателен или височинен.

Екипировка
Осигурена е пълна и професионална летателна екипировка за тандемен полет с парапланер, която включва каска  и други елементи за безопасност.

Отмяна
В случаи на неподходящи метеорологични условия – дъжд, силни ветрове и течения, мъгла, сняг и други , полетът може да бъде отменен за друга дата.

За отмяна, на вече направена резервация, се свържете с изпълнителя на услугата не по-късно от 3 дни преди приключението.

Ограничения
Максимално допустимо тегло на пасажера – до 100кг.
Минимално допустимо тегло – 45кг.
Минимална възраст – 16 години
Лица под 18 години е необходимо да покажат писмено съгласие от родител или да бъдат придружени.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Опознай терена над Перник от птичи поглед и се наслади на едно невероятно въздушно приключение с тандемен полет с парапланер. Докосни се до свободата на птиците и загърби всички тревоги!

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг