Стара планина

Открий чара на Стара планина и превърни всеки момент в незабравимо приключение! С нашата избрана колекция от екстремни и релаксиращи преживявания можеш да се насладиш на неповторими моменти, поглъщайки красотата на планината. От вълнуващи полети с балон до адреналинови скокове с бънджи, предлагаме ти уникална възможност да изживееш магията на природата по един съвсем различен начин.

Подбрани преживявания:

  • Полет над облаците с парапланер или балон
  • Адреналинови приключения с бънджи скокове
  • Откриване на планинската красота чрез офроуд приключения с АТВ или ендуро мотор
  • Алпийско изкачване или ледено катерене с водач
  • Преход с коне

Не пропускай шанса да подариш на себе си или на любим човек ваучер за незабравимо преживяване. Избери своето приключение сега и се потопи в света на емоциите, който Стара планина предлага!

32 от 33 резултата

Изборът на идеалния подарък никога не е бил по-лесен. С универсален ваучер получателят може да избере между широката гама от преживявания в Стара планина или която и да е друга локация от нашата колекция.

Ако търсиш универсален подарък, който да предложи множество възможности и незабравими моменти, нашият ваучер е идеалният избор. Позволи на любимите си хора да изберат своето собствено приключение и да създадат спомени, които ще останат за цял живот.