Ваучери за най-добрите рафтинг дестинации в България

Рафтинг – вълнуващо водно приключение, изпълнено с много емоции и спомени.
С нас можеш да закупиш подаръчен ваучер за рафтинг на изгодна цена.

Рафтингът е един страхотен начин да се отдалечиш от забързаното ежедневие и да се потопиш в бързата река и високите дози адреналин. Освен това рафтинга е групов спорт и ще ти помогне да сплотиш екип, заздравиш приятелство, да се сприятелиш с нови хора или просто да имаш още един невероятен спомен.

Рафтинг в България
В България можеш да се спуснеш по реки с буйна придошла вода след топенето на снеговете, за да изпиташ пълната степен на устремното спускане, както и да пробваш рафтинг в по-спокойни участъци, много подходящи за начинаещи. Можеш да се отдадеш на спорта по реките Искър, Струма, Арда, Рилска река, Бели Вит, Черни Вит, Места, Велека.

Създай невероятен спомен, като се спуснеш с рафт по реката.

Отзиви

Кристина Петрова 14.06.2019 Уникално преживяване, страхотни инструктори! Всички бяха изключително мили, търпеливи и отзивчиви! Препоръчвам горещо, особено за по-големи групи! 🙂

Galiu Todorova 19.03.2019 Много лесно си поръчахме ваучерите и организирахме рафтинга. Бързо ни ги пратиха. Първият ми рафтинг, скачахме от скали, екшън, гребане, бутане, забавни инструктури, наистина най-якаия ден!

Todor 10.08.2018 Препоръчвам! Смениха ни ваучера без излишни въпроси

https://youtu.be/ak4elzH_3p8?t=547