Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Спусни се със Зип Лайн – скоростен тролей

Подари на себе си или на твой приятел незабравими мигове, неописуеми гледки и доза адреналин с най-новата атракция по българското Черноморие – половин километър спускане със скоростен тролей.

Приключение, подходящо за цялото семейство!

35лв

Предизвикай себе си и разшири кръгозора си! Погледни красивите морски вълни и зелени хълмове в района на с. Топола от погледа на птица.

Zip Line „Топола Скайс“ е с дължина 468 метра и се спуска над една изключителна местност между склона и морето южно от Каварна. Усети адреналина от скорост близо 80 километра в час и изпълни деня си с адреналин.

Твоето спускане стартира на 118 метра надморска височина, от точка близо до ръба на склона, на който е разположен комплекс „Топола Скайс“.

Какво представлява зиплайн?

Зиплайнът или zip line използва стоманено въже за свързването на две точки. Стартовата точка е с по-висока надморска височина, което прави „полета“ надолу възможен и изключително вълнуващ поради високата скорост, която се развива. Зиплайнът в комплекс „Топола Скайс“ е с дължина 468 метра и е подходящ за приключенски дни с приятели, семейството, колеги и близки.

Не е необходимо да си физически подготвен или спортна натура, за да се насладиш на въженото спускане. Приключението е приятно и достъпно за всеки.

Кажи „да“ на новите приключение и резервирай своето място още сега!

Кога?
Спускането се осъществява от сряда до неделя между 09:30 до 17:30 ч.

Къде?
Комплекс „Топола Скайс“, с. Топола, между Балчик и Каварна.

Условия
Един ваучер е валиден за един човек.
За спускането е необходима предварителна резервация в часовете от 09:30 до 17:30 ч.
Носенето на подходящи затворени обувки е задължително.

Ограничения
Максимално допустимо тегло  – до 130кг.
Минимално допустимо тегло – 30 кг                                                          Подходящо за деца над 8 годишна възраст. Непълнолетни лица трябва да бъдат придружени от родител или да покажат писмено съгласие от родител.

Времетраене
Полетът е с продължителност между 40 секунди и над минута, в зависимост от тежестта на човека.

Екипировка
Обезопасяващи въжета и конструкции за максимална сигурност

Отмяна
Приключението се осъществява само при добри метеорологични условия. Запазваме правото на отмяна на приключението и пренасочване за друга дата в случаи на дъжд, сняг, буря или други затруднения.

Изненадай свой близък или отключи екстремната си страна с zip line спускане над природни красоти, които си заслужава да се видят отвисоко.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг