Зарадвай тийнейджър: без клишета, само истински изненади!

Да зарадваш тийнейджър с оригинален подарък е истинско предизвикателство. Но за твой късмет тук ще намериш най-вълнуващите и забавни предложения за младежи, събрани на едно място – без клишета, само истински изненади!

Подари ваучер за изкуство:

В случай че търсиш по-оригинален подарък за тийнейджър, който цени не вещите, а преживяванията, има артистични заложби или просто иска да научи нещо различно, избери подаръчен ваучер за урок по рисуване, музикален инструмент, керамика, дърворезба, а специално за бъдещите певци – защо не и запис на песен в истинско студио? При нас ще откриеш за всекиго по нещо. Разгледай многобройните предложения и избери точния подарък.

Организирай щуро парти:

Какво по-хубаво от весела компания от тийнейджъри, никакво ограничение в силата на музиката и всички условия за едно незабравимо прекарване? Подари щуро парти на яхта, круиз или разходка с моторна лодка сред безкрайната синева, за да купонясват младежите на воля.

Избери екстремно приключение: 

Превърни тинейджър в пилот на самолет или водолаз – подари ваучер за урок по летене или гмуркане с акваланг. Или избери полет с балон, рафтинг, офроуд, езда.

Тук ще откриеш ваучери за вълнуващи преживявания за подрастващи с всякакви хобита и предпочитания.

Показване на 1–32 от 158 резултата

Зарадвай цяла компания:

Ако търсиш подарък за цяла група младежи, разгледай предложенията ни за колективни приключения – подаръчни ваучери за пейнтбол, ескейп стаи, катерене, планински преходи или всякакви организирани партита в конни бази и различни комплекси.

Нашият съвет: спри да обикаляш магазините и избери уникална изненада – преживяване, което ще се запомни. Вземи ваучер и подари адреналин, емоции, вълнуващи и полезни приключения, съобразени вкуса и характера на получателите.