Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Комбинирай две вълнуващи преживявания в едно – полет с моторен делтапланер и самолет!

Прекарай един ден изпълнен с въздушни приключения, полети като птица, наслади се на спиращи дъха гледки около София и на уникални емоции!

Комбинацията от полет с моторен делтапланер и разходка със самолет е страхотен начин да зарадваш приятел, който е любител на силните усещания. А защо пък да не поглезиш себе си с едно нестандартно преживяване, което със сигурност не се случва всеки ден?

от 199лв

Открий красотата и спецификата на две различни но еднакво вълнуващи въздушни приключения – полет с моторен делтапланер и панорамен полет със самолет. Ще усетиш невероятно чувство на свобода, ще имаш възможността да се слееш с живописната природа край София и да изживееш пълноценно всяка секунда в облаците.

Докато летиш с моторен делтапланер ще си в открита кабина. Това прави преживяването още по-силно и несравнимо. Ще прелетиш над равнини, заобиколени от три планини, а най-вълнуващата част е, че ще можеш дори да поемеш контрол над машината самостоятелно!

До теб през цялото време ще е професионален, лицензиран пилот инструктор. Още щом пристигнеш, той ще се погрижи за това да те запознае с всичко, което трябва да знаеш за моторния делтапланер и за самолета, с който ще летиш. Ще се проведе кратък инструктаж за условията за безопасност. Следва най-яката част – потеглянето към небесата.

По време на полета ще прелетим над различни природни забележителности, спиращи дъха гледки и уникална природа. Запечатай необятната красота! Едно е сигурно – ще си спомняш за този ден с усмивка на уста!

Приключението включва:

  • Самолет Cessna 150
  • Моторен делтапланер от най-висок клас, оборудван с балистична система за спасяване
  • Лицензиран пилот инструктор
  • Екипировка
  • Инструктаж
  • Професионално фото и видеозаснемане, включено в цената

Кога?
Комбинираният полет край София се провежда през цялата година, стига метеорологичните условия да позволяват.

Къде?
Летище Ихтиман – 42.421334, 23 766744, Черньово.

Условия
Комбинираният полет край София се провежда единствено с предварителна резервация.

Необходимо е всеки участник да попълни декларация за освобождаване от отговорност.

Задължително е представянето на лична карта преди полета.

Времетраене
Продължителността на полета с моторен делтапланер е 15 минути.

Полетът със самолет е с времетраене 20 минути.

Екипировка
На място ще бъде предоставена цялостна екипировка. Тя включва каска с радиовръзка за комуникация между пилота и пасажера, грейка, ветровка и ръкавици.

Гарантирана е максимална безопасност по време на полета . Техниката е снабдена с резервен парашут GRS, отварящ се с пиро патрон.

Отмяна
Комбинираният полет е силно зависим от метеорологичните условия. Въпреки, че внимателно следим прогнозите, в случай на неочаквани условия, като буря, дъжд, обилна мъгла и други е възможно полетът да бъде отменен и пренасочен за друга дата. Ще се свържем с теб и ще те информираме за промените възможно най-рано. Ако искаш да отмениш уговореният час за твоето приключение, свържи се с изпълнителя на услугата до 3 дни преди датата.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Наслади се на един екстремен и същевременно напълно безопасен ден с комбиниран полет с мотоделтапланер и самолет! Приключение, подходящо за подарък за рожден ден, юбилей, абитуриентска, годишнина и други специални поводи.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating