Подари адреналин на 4 гуми – ваучер за бъги тур

Адреналин, приказни гледки, презареждане сред природата на 4 гуми – вземи подаръчен ваучер за управление на бъги и зарадвай специален човек. А защо не и цялата компания?

Избери перфектната комбинация между екстремна разходка и релакс на открито – планинско приключение за малки и големи с професионални водачи и екипировка.

Подари на начинаещ шофьор, на човек без книжка или на опитен водач на ПМС – преживяването е подходящо за романтична изненада, за семейства, тиймбилдинг и за всеки, който иска да внесе доза адреналин в живота си или просто да опита нещо ново и вълнуващо.

Избери сред десетки варианти за екстремни бъги турове или релаксиращи разходки – на твое разположение са разнообразни трасета в живописни местности из цялата страна, съобразени с опита на участниците.

Поднеси изненадата в стилна опаковка или във вид на виртуален ваучер. А ако получателят реши, може да замени подаръка с преживяване по вкуса си. Ако не желаеш да избираш вместо него – просто заложи на универсален ваучер за определена сума – плащаш ти, решава той.