Подари офроуд приключение – ваучер за тур с джип

Специалните хора заслужават специални подаръци. Подари щуро офроуд приключение на 4 колела и зарадвай някого с незабравимо преживяване сред природата.

Вземи ваучер за разходка с мощен и специално пригоден джип по живописни маршрути из цяла България. Избери да изненадаш семейството, приятел, колега или компанията с вълнуващо офроуд изживяване из диви места с красиви пейзажи.

Сподели приключението с група близки хора, за да е още по-незабравимо. Затегнете коланите и покорявайте стръмни склонове заедно! Щурмувайте черни горски пътеки и се наслаждавайте на недостъпни с лек автомобил кътчета и уникални панорами.

Това приключение се осъществява в компанията на опитен инструктор и е подходящо за всяка възраст – дори за деца, придружени от родителите си.

Избери ваучери сред огромно разнообразие от маршрути и офроуд преживявания:

  • офроуд шофиране на джип за двама;
  • офроуд сафари с руски джипове;
  • офроуд сафари преживявания във Велико Търново, Арбанаси, Родопите и други локации;
  • разходка с ретро джип за група;
  • историческо сафари “По пътя на траките” за двама или повече човека и др.

Подари вълнуваща и уникална изненада в стилна подаръчна опаковка. Вземи подаръчен ваучер или дигитален ваучер честитка. Ако все пак се затрудняваш да избереш нещо конкретно, вземи универсален ваучер подарък, който позволява на получателя сам да избере преживяването.