Опитай следващото поколение водни забавления – водно родео или флайборд с 255 конски сили. Обуздай машината  и се издигни се на до 10м височина!

Гарантирано забавление в чист вид!

Какво представлява Flyboard?

Ти си стъпил върху дъска, свързана с дълъг маркуч към специално оборудван джет. От дъската излиза водна струя, способна да те издигне високо във въздуха и да летиш с 40км/час.

Флайбордът е подходящ за ентусиасти, защото много по-бързо се овладява и можеш да се изкефиш на  възможностите му веднага.

Какво представлява Водно Родео?

Същото като флайборд, но има и допълнителни струи, управлявани с ръцете, така че машината има по-добра стабилност и по-лесно се овладява.

Преди всяко приключение екипът ще поведе подробен инструктаж за безопасност. След това се попълва и подписва декларация за информирано съгласие.

Пилотът е закрепен с връзки, подобни на уейк борд и се засилва от водни струи под устройството.
Самото устройство е способно да плава самостоятелно с цел безопасност, като същевременно позволява на ездача да почива във водата.
Използването му изисква каска, за да се предпази ездача от сериозна травма на главата в случай, че удари джета и също, за да има защита на ушите от удари с водата.

Малко техническа информация:
Устройството представлява дъска, свързана с дълъг маркуч към джет. Дъската изхвърля вода под високо налягане под такъв ъгъл, че позволява на ездача няколко степени на свобода във въздуха и дори да се се гмурка под вода.

 

Често задавани въпроси

Лесно ли се управлява?
Както всяко нещо, което правите за пръв път и тук има етап на адаптация, но в рамките на 30 мин ще съумеете да се научите и даже да се насладите на водното родео.

Има ли възрастово ограничение за това приключение?
За лица над 12 години, като всички, които не са навършили 18 години, трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

Как работи устройството
Ездачът стои стъпил и хванат с ръце на устройството, което е свързано с дълъг маркуч към джет. Посредством реактивни дюзи отдолу се осигурява натиск необходим за полет до 10м във въздуха или да гмуркане през водата до 2,5м

Мога ли да променя резервацията си?
Ако вече сте направили резервация и искате да я промените – можете да ни се обадите поне 48 часа по-рано, за да я сменим с друга удобна дата. В случай, че ни уведомите след този срок се начислява такса от 20лв за нова резервация.

С какви дрехи да дойда?
Бански, а за след това си носете хавлия за подсушаване

Може ли да дойда с приятели?
Разбира се, все пак някой трябва да ви снима и да ви се смее/подкрепя 🙂

А ще има ли физически дискомфорт от полета?
Има шанс ушите и носа ви да съберат малко вода, както и да се пльоснете „дъска“ от няколко метра, но нищо страшно.