Незабравимо преживяване изпълнено с много плискане на вода

Научи се да караш водни ски или нийброд(knee – коляно board – дъска) и добави още една забавна история в арсeнала си, с който впечатляваш по-скучните си приятели.

119лв.

Водни ски

Водните ски са едно от най-забавните водни преживявания. „Открити“ през 1922 от 18 годишен приключенец, който си казал, че след като можеш да караш ски на сняг, трябва да става и във водата. Първият опит е осъщесвен в езеро Пепин в Минесота. За първия опит са използвани стандартни ски за сняг, но веднага си проличало че при най-висока скорост от около 30км/ч при теглене ще бъде добре ските да покриват по-голяма площ.

В днешно време водните ски са много разпространени, но това не ги кара да загубят и частица от чара си. Приключението на яз. Батак до Велинград е организирано от професионални инструктори, които ще ви превърнат, ако не в професионалист, то поне в приличен воден скиор. По-важното обаче е, че със сигурност ще преживеете най-якия ден, евър!

Нийборда (Kneeboard)

Kneeboard е разновидност на уейкборд-а, която ви позволява да сте на колене на дъската, така баланса е много по-добър, съответно да се усвои kneeboarding-а, много по-лесно.

Този спорт е сравнително по нов и датира от 1970 година. Причината за усъвършенстването му е, че някои сърфисти са пробвали да се спускат на колене, като за целта са усъвършенствали дъските и са ги пригодявали за тази цел. Нийбординга (Kneeboardinga) позволява правенето на някой страхотни номера, но в основата си е просто още един начин по който може да си прекарате страхотно във водата.

 

 

НачалоОколо 10:00
КрайОколо 20:00
ОблеклоБански костюм и кърпа за подсушаване.
Включено
Професионален инструкторОбучение
Екипировка
НЕ включено
Транспорт

Купи ваучер лесно он-лайн

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Направи своята резервация

Приключението се извършва на яз. Батак (в близост до Велинград), всеки ден от Април до Октомври, при закупен ваучер и след предварителна резервация на adventures.bg/book поне два дни преди избраната дата.

След като закупите ваучер от сайта и резервирате дата, ще ви изпратим пълни инструкции как да стигнете до локацията, в колко часа и как да се подготвите за вашето приключение

Осъществява се с инструктор,  който провежда урок по каране на водните ски/нийборд и след това управлява моторното средство, което ви тегли.

Преди всяко приключение екипът ще поведе подробен инструктаж за безопасност. След това се попълва и подписва декларация за информирано съгласие.

Екипировка:
+ неопренов костюм с дебелина на неопрена 5мм;
+ неопренови ръкавици и неопренови боти;
+ спасителна жилетка;
+ каска.

Желаем ви приятно приключение!

Често задавани въпроси за водните ски и ний борда

Лесно ли се управлява?

Водните ски се управляват сравнително лесно, като фактор указва и предишен опит със зимни ски или уейк борд. Гарантираме на 90%, че до края на 45 минутния ще се научите да карате добре.

При нийборда нещата са дори по-лесни, ниския център на тялото при клекнало положение ви помага да пазите по-добър баланс. Затова и всички сърфисти първо се учат да се изправят на колена на сърфа, а чак след това се изправят напълно.

Има ли възрастово ограничение за това приключение?

За лица над 14 години, като всички, които не са навършили 18 години, трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

Мога ли да променя резервацията си?

Ако вече сте направили резервация и искате да я промените – можете да ни се обадите поне 48 часа по-рано, за да я сменим с друга удобна дата. В случай, че ни уведомите след този срок се начислява такса от 20лв за нова резервация, при неявяване без предупреждение ваучерът се счита за използван.

С какви дрехи да дойда?

Бански, а за след това си носете хавлия за подсушаване

Може ли да дойда с приятели?

Разбира се, все пак някой трябва да ви снима и да ви се смее/подкрепя 🙂

Мнения на клиенти

5.00 based on 6 мнения
10.04.2020

Хареса ми, времето е достатъчно и за няколко скока над водата, адреналин и скорост на макс!

10.04.2020

За пръв път опитах и в началото беше трудно с баланса, трябва малко практика в началото, но момчето беше търпеливо и после беше купон. 🙂

10.04.2020

Уникална изненада стана! 🙂 Бяха любезни и за нула време навиха приятелят ни да се качи. ;)))))))))))))))))))))))))

10.04.2020

Excellent instructions to our 17 year old boy , got up on the first try and landed a front flip on third try
best memory of our week in Bulgaria!
Thanks guys

10.04.2020

Пробвахме го с жена ми, и двамата бяхме начинаещи, но ни обясниха супер търпеливо и ясно, бързо се качихме. Имаше малък проблем и се наложи да ни поизчакат, но реагираха професионално. Ще пробваме и следващото лято със сигурност.

10.04.2020

В началото е трудно, но е супер кеф веднъж като хванеш нещата! Супер сте1!!

Напиши своето мнение

Рейтинг