Тук ще намериш подарък, който тя ще запомни.

Подарък, за който ще разказва с години.

Подари й приключение от нашата селекция – имаме преживяване за всеки вкус!

С добре подбрано приключение ще зарадваш всяка жена, без значение дали тя ти е приятелка, гадже, съпруга, майка, сестра или колежка.

Постарахме се да дадем няколко насоки и идеи за избор на подарък приключение за всяка жена:

За млада девойка или гадже са подходящи вдъхновяващи и екстремни приключения тип скок с бънджи, с парашут, с пандюл, полет с парапланер, урок по сърфинг и т.н.

Любимата съпруга ще се зарадва на активно приключение, в което да участвате заедно – виа ферата, каньонинг, каякинг, рафтинг, конна езда или да я повозиш на моторна лодка.

Жена на 40-50 години ще се зарадва на по-спокойни, но също толкова вдъхновяващи и леко луксозни приключения като полет с балон, мини-круиз с ветроходна яхта или катамаран, полет с частен самолет.

При нас ще намериш подходящото преживяване за нея, било то за годишнина, рожден ден, Коледа, 8-ми март или съвсем без повод.

Показване на 1–32 от 241 резултата

Всяка жена е уникална и заслужава да бъде почитана и изненадвана по специален начин. Независимо дали тя е приключенска душа, любител на релакса или просто обича да опитва нови неща, подаръкът, който избереш за нея, трябва да отразява нейната индивидуалност и страсти.

В Adventures.bg сме събрали редица изживявания, които са идеални за всяка дама. От магически закати на яхта, през адреналинови спускания с парапланер, до спокойни моменти в природата - всеки ваучер е врата към ново и вълнуващо преживяване. Нека тази година да подариш на специалната жена в твоя живот моменти, които тя ще помни завинаги!