Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Прекарай един специален ден на борда на яхта под наем в компанията на любимите ти хора!

Мечтаеш ли да се понесеш по вълните на борда на луксозна яхта под наем, която е само на твое разположение? Ето, че вече можеш да го направиш! Изживей един незабравим и вълнуващ ден! Наеми цяла яхта и се разходи в открито море край Варна!

Сподели моментите със семейството, приятелите, колегите и други любими хора!

от 160 лв

Направи един страхотен подарък на приятел или пък поглези себе си с приключение, което не се случва често – разходка с яхта край Варна, която е специално запазена за теб и твоята компания!

Заповядайте на нашата прекрасна яхта – Елена К за едно незабравимо преживяване, наслаждавайки се на най-красивите места по българското Черноморие.

Това е един уникален начин да отпразнуваш рожден ден, юбилей, завършване, да организираш тийм билдинг, моминско или ергенско парти и други специални поводи и събития! Наслади се на вятъра в лицето си, на неповторимия мирис на море, на слънцето по кожата си и на коктейли и свежи плодове!

На борда ще те посрещне лицензиран екипаж, който ще се погрижи за теб и твоите приятели! Екипажът ще поеме контрола над яхтата и ще те разходи край Варна по море. Наслади се на хубава музика, много смях, приятни разговори и силни емоции!

В цената за наем на яхта са включени:

  • Гориво
  • Пристанищни такси
  • Лицензиран капитан и моряк
  • Яхта под наем
  • Безплатна напитка за всички по избор ( Вино, безалкохолно, бира, вода)
  • Възможност за плуване
  • Възможност за риболов

Кога?

За да бъде разходката с яхта под наем максимално приятна, организираме преживяването през топлите месеци на годината. Можеш да резервираш яхта под наем от мaй до септември.

Къде?

Морска гара, Варна

Условия

Резервирането на яхта край Варна става със записване поне 7 дни предварително. Интересът през летния сезон е голям, добре е да направиш резервация колкото се може по-рано, за да успеем да отговорим на твоите очаквания.

Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

За управлението на яхтата ще се погрижи лицензиран капитан, който ще бъде на борда по време на морската разходка.

Яхтата е предназначена за общо 10 човека.

Времетраене
Можеш да наемеш яхтата за колкото време пожелаеш. Избери от един час до осем часа наслада в морето!

Екипировка
Яхтата е оборудвана със спасителни жилетки за всеки пасажер. Преди да отплаваме, инструкторът ще те запознае с общите условия за сигурност и ще ти покаже как се използват жилетките.

Отмяна
Метеорологичните условия влияят силно върху провеждането на това преживяване. За да се разходиш с яхта под наем безопасно е необходимо водите да са спокойни, времето да е хубаво и настроението да е на ниво. В случай на дъжд, буря, мъгла и други неблагоприятни условия е възможно да отменим резервацията и да я пренасочим за друг, удобен за теб ден.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Полюбувай се на неописуемите цветове по залез слънце с чаша вино в ръка. Сподели тези незабравими мигове с твоите приятели и най-близки хора и създай спомен за цял живот!

Лятото може да се превърне в още по-впечатляващо изживяване с яхта под наем край Варна!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating