Изненадай колега с вълнуващо преживяване

Искаш да внесеш приятелска атмосфера на работното място? Или да подариш оригинален подарък на шефа? Попаднал си на точното място – възползвай се от нашите оригинални предложения за ваучер подаръци за всяка възраст, пол, вкус и характер.

Организирай тиймбилдинг

Ако искаш да сплотиш екипа или да отбележиш подобаващо рождения ден на фирмата, организирай незабравимо споделено приключение за служителите само с няколко клика. Рафтинг, офроуд, круизи, спортни игри, преходи с коне или спокойни СПА уикенди, винени дегустации, творчески работилници – избери подаръчен ваучер и дай на колегите си възможност да се опознаят и сближат чрез колективни игри и забавления.

Направи персонална изненада

Ако търсиш подарък за един колега или за началника, на твое разположения е огромен избор от ваучери за индивидуални преживявания – релаксиращи или екстремни, на закрито или сред природата, арт занимания или спортни активности, в луксозни комплекси или директно под звездите.

Показване на 1–32 от 186 резултата

Ако все пак се затрудняваш да избереш нещо конкретно, вземи универсален ваучер, който позволява на получателя сам да избере преживяването.