Изненадай колега с вълнуващо преживяване

Искаш да внесеш приятелска атмосфера на работното място? Или да подариш оригинален подарък на шефа? Попаднал си на точното място – възползвай се от нашите оригинални предложения за ваучер подаръци за всяка възраст, пол, вкус и характер.

Организирай тиймбилдинг

Ако искаш да сплотиш екипа или да отбележиш подобаващо рождения ден на фирмата, организирай незабравимо споделено приключение за служителите само с няколко клика. Рафтинг, офроуд, круизи, спортни игри, преходи с коне или спокойни СПА уикенди, винени дегустации, творчески работилници – избери подаръчен ваучер и дай на колегите си възможност да се опознаят и сближат чрез колективни игри и забавления.

Направи персонална изненада

Ако търсиш подарък за един колега или за началника, на твое разположения е огромен избор от ваучери за индивидуални преживявания – релаксиращи или екстремни, на закрито или сред природата, арт занимания или спортни активности, в луксозни комплекси или директно под звездите.

32 от 250 резултата

Ако все пак се затрудняваш да избереш нещо конкретно, вземи универсален ваучер, който позволява на получателя сам да избере преживяването.