Няма значение дали избираш подарък за медения месец на младоженци или за годишнина от сватбата, заложи на приключение за двама и няма да сгрешиш.

Приключения за подарък за сватба от кумове, приятелите или гостите на младоженците:

  •  полет с хеликоптер
  •  круиз с ветроходна яхта
  •  каране на моторна лодка
  •  романтичен полет с балон по залез
  •  романтична разходка с яхта по залез

Ако младоженците обичат активният начин на живот, може да им подариш ваучер за виа ферата, каньонинг, екстремен ден или всичко заедно.

32 от 120 резултата

Ако пък предпочиташ да оставиш избора за преживяване на получателите, това също е опция! Избери универсален ваучер подарък и нека младоженците решат какъв вид приключение искат и кои са най-удобните за тях дати. Поднеси подаръка си с класа, като се възползваш от нашите изящни подаръчни опаковки, подходящи за всеки повод! С нас всичко е бързо и лесно! Увери се сам! Не рискувай, остави избора в ръцете на получателите Не прави избора сам, а вземи универсален ваучер и остави решението в техни ръце. По този начин ще си сигурен, че изборът ще е правилен! Независимо от това дали търсиш подарък за младоженци от кумове, от приятели или от семейството, ние сме тук, за да ти помогнем да направиш изненада, която ще бъде запомнена за цял живот!