Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Вълнуващ велотур сред природните вълшебства край Габрово, подходящ за малки и големи!

Мечтаеш да разчупиш сивото ежедневие и да се откъснеш от монотонния режим поне за ден? А може би търсиш начин да изненадаш приятел или любим човек с нестандартно изживяване на открито?

Велотур Етъра е перфектният избор! Наслади се на балкана край Габрово, на заобикалящата те природа и посети един от най-известните открити музеи в България – музей ‘Етър’.

от 14 лв

Впусни се в един кратък велотур, който ще завладее сетивата ти и ще те накара да се почувстваш жив. Пътешествай назад във времето с посещения до музей ‘Етър’, където ще можеш да се запознаеш отблизо с битът, архитектурата и занаятите от края на Възраждането в полите на Балкана.

Маршрутът преминава през малки, китни селца около Габрово. Ще можеш да усетиш един съвсем различен начин на живот от градския. Ще минем и през територията на Природен парк ‘Българка’, където ще се нагледаш на спираща дъха природа. Това е едно пътуване към корените, едно преживяване, което не може да се опише с думи.

Велотурът е подходящ за хора с всякакво ниво на опитност като велосипедисти. Добре дошли са и по-начинаещите велосипедисти, стига да умеят да боравят добре със спирачка. По време на колоездачното приключение ще преминем през начупени терени с леки изкачвания и спускания. Техническата трудност е сведена до минимум, за да могат всички да се насладят.

Най-хубавата част е, че приключението ти предлага не само възхитителни гледки и емоции, но и възможността да поспортуваш и да натовариш мускулите. Сподели всичко това с добра компания и създай уникални спомени за цял живот.

Ела с твой собствен велосипед или наеми от нашите предложения.

Велотурът включва:

  • Организация и подготовка
  • Опция за наем на велосипед срещу допълнително заплащане
  • Избор на подходящ маршрут
  • Опитен водач

Кога?
Велотур ‘Етъра’ се организира от Април до Октомври, всеки вторник, четвъртък, петък и неделя. Стартираме в 8:30ч, 11:00ч и 16:00ч.

Къде?
Началната точка е музей ‘Етър’

Условия
Задължителна е предварителната резервация за участие във велотур ‘Етър’.

Приключението се провежда всеки вторник, четвъртък, петък и неделя. Ако желаеш да участваш във велотур в останалите дни от седмицата – свържи се с нас предварително.

Можеш да участваш със собствен велосипед (маунтин байк) и каска или да ползваш велосипед и екипировка под наем срещу допълнително заплащане.

Не е нужен предишен опит в офроуд карането на велосипед. Препоръчително е добро владеене на спирачките по време на каране.

Препоръчително е носенето на затворени обувки със стабилна подметка.

Маршрутът може да варира, в зависимост от нивото на подготовка на участниците и предпочитанията на групата.

Времетраене
Велотурът продължава между час и половина и два часа.

Екипировка
В случай, че избереш да използваш екипировка от организатора, ще ти бъде предоставена каска за безопасност, срещу допълнително заплащане.

Отмяна
При неподходящи метеорологични условия като буря, обилна мъгла или проливен дъжд е възможно да се наложи да отменим тура с велосипеди за друг, по-подходящ ден. В такъв случай, ще се свържем с теб максимално най-рано, за да обсъдим вариантите.

Ограничения
Всеки е добре дошъл да се включи, но лица под 16 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Един вълнуващ велотур край Габрово, изпълнен с офроуд пътища, силни емоции, природни забележителности и опция за посещение на приказния открит музей ‘Етъра’.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг