Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Зимно приключение с незабравими спомени в сърцето на Рила планина

Ако обичаш снега, мечтаеш да си проправиш път през неутъпкани пътеки и се вдъхновяваш от непознатото, то разходка с моторна шейна в Боровец е най-подходящият начин да разнообразиш зимните месеци.

Подари на себе си или на твой близък едно вълнуващо, снежно приключение в Рила планина.

от 195лв

Планината е красива през всеки сезон, но нейната магия и приказност сияят още по-силно през зимата, когато бяла, снежна покривка завива върховете и равнините. Премини през борови гори, наслади се на спиращи дъха зимни пейзажи и се понеси по снега в ръцете на нашите опитни водачи.

Само на час от София, можеш да се насладиш на километри зимно трасе с най-различни възможности за уникални, нови преживявания, изследване и неповторими гледки. Направи сезона истински специален с преход с моторна шейна в планината.

Не е необходимо да имаш опит в управлението на моторна шейна. До теб ще бъде опитен водач през цялото време, който ще се погрижи за това приключението да мине по най-приятния за теб начин. Можеш да избереш дали предпочиташ по-екстремни маршрути или пък искаш да се насладиш на по-спокойно и опознавателно преживяване.

Приключението включва:

  • Мощни моторни шейни Arctic Cat, Yamaha и Ski DOO от 90 до 160 конски сили
  • Преход с моторна шейна в Рила за един или двама човека
  • Разходка по неутъпкани зимни пътеки с неповторими гледки
  • Гарантирана безопасност

Опитните водачи, с които работим, познават отлично местността и могат да ти покажат места, до които трудно би достигнал без моторна шейна и професионалист до теб. Обучението им гарантира бързи реакции в екстремни ситуации и детайлно познаване на терена. Преди преходът да започне, водачът провежда кратък инструктаж за управлението на моторните шейни и за мерките за безопасност по време на разходката.

Приключението е подходящ за малки и големи, двойки, тиймбилдинг, момински/ергенски партита и други поводи.

Кога?
Можеш да се впуснеш във вълнуващо зимно приключение на моторна шейна в периода между 15.12 и 30.03. Преходите в Боровец се провеждат всеки ден от 10 до 18 ч.

Къде?
Боровец, Рила планина

Началната точка на прехода е финишът на пистата „Червено знаме“.

Координати на локацията можеш да намериш тук

Условия
Поради високата заетост през зимния сезон е необходима предварителна резервация – поне 3 дни преди желаната дата за приключението. Резервациите се потвърждават в работен ден.

Ограничения
Деца под 6 годишна възраст не се допускат до приключението.

Деца между 6 и 18 годишна възраст могат да се возят отзад не шейната.

Лица над 18 години имат правото да управляват шейната, при желание.

Времетраене
Опция за разходка с моторна шейна с времетраене между 30 минути и 3 часа. Изборът е твой.

Екипировка
Препоръчително е всеки участник да носи със себе си ски или сноуборд екипировка, която включва панталон, яке, ръкавици и подходящи зимни обувки. Желателно е екипировката да включва и ски очила, боне и подобни предпазни елементи.

Отмяна
Приключението се провежда единствено при подходящи метеорологични условия, с цел предотвратяване на нежелани ситуации и гарантирането на безопасността на всеки участник. В случай на липса на условия, преживяването може да бъде пренасочено към друга локация или отменено за друга дата.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Понеси се по снега с мощна моторна шейна и се впусни в едно безопасно, забавно и незабравимо снежно приключение в сърцето на Рила.

Боровец крие неописуеми красоти, които само тези, които са достатъчно смели, могат да видят.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating