Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Зимно приключение с незабравими спомени в сърцето на Рила планина

Ако обичаш снега, мечтаеш да си проправиш път през неутъпкани пътеки и се вдъхновяваш от непознатото, то разходка с моторна шейна в Боровец е най-подходящият начин да разнообразиш зимните месеци.

Подари на себе си или на твой близък едно вълнуващо, снежно приключение в Рила планина.

от 195лв

Планината е красива през всеки сезон, но нейната магия и приказност сияят още по-силно през зимата, когато бяла, снежна покривка завива върховете и равнините. Премини през борови гори, наслади се на спиращи дъха зимни пейзажи и се понеси по снега в ръцете на нашите опитни водачи.

Само на час от София, можеш да се насладиш на километри зимно трасе с най-различни възможности за уникални, нови преживявания, изследване и неповторими гледки. Направи сезона истински специален с преход с моторна шейна в планината.

Не е необходимо да имаш опит в управлението на моторна шейна. До теб ще бъде опитен водач през цялото време, който ще се погрижи за това приключението да мине по най-приятния за теб начин. Можеш да избереш дали предпочиташ по-екстремни маршрути или пък искаш да се насладиш на по-спокойно и опознавателно преживяване.

Приключението включва:

  • Мощни моторни шейни Arctic Cat, Yamaha и Ski DOO от 90 до 160 конски сили
  • Преход с моторна шейна в Рила за един или двама човека
  • Разходка по неутъпкани зимни пътеки с неповторими гледки
  • Гарантирана безопасност

Опитните водачи, с които работим, познават отлично местността и могат да ти покажат места, до които трудно би достигнал без моторна шейна и професионалист до теб. Обучението им гарантира бързи реакции в екстремни ситуации и детайлно познаване на терена. Преди преходът да започне, водачът провежда кратък инструктаж за управлението на моторните шейни и за мерките за безопасност по време на разходката.

Приключението е подходящ за малки и големи, двойки, тиймбилдинг, момински/ергенски партита и други поводи.

Кога?
Можеш да се впуснеш във вълнуващо зимно приключение на моторна шейна в периода между 15.12 и 30.03. Преходите в Боровец се провеждат всеки ден от 10 до 18 ч.

Къде?
Боровец, Рила планина

Началната точка на прехода е финишът на пистата „Червено знаме“.

Координати на локацията можеш да намериш тук

Условия
Поради високата заетост през зимния сезон е необходима предварителна резервация – поне 3 дни преди желаната дата за приключението. Резервациите се потвърждават в работен ден.

Ограничения
Деца под 6 годишна възраст не се допускат до приключението.

Деца между 6 и 18 годишна възраст могат да се возят отзад не шейната.

Лица над 18 години имат правото да управляват шейната, при желание.

Времетраене
Опция за разходка с моторна шейна с времетраене между 30 минути и 3 часа. Изборът е твой.

Екипировка
Препоръчително е всеки участник да носи със себе си ски или сноуборд екипировка, която включва панталон, яке, ръкавици и подходящи зимни обувки. Желателно е екипировката да включва и ски очила, боне и подобни предпазни елементи.

Отмяна
Приключението се провежда единствено при подходящи метеорологични условия, с цел предотвратяване на нежелани ситуации и гарантирането на безопасността на всеки участник. В случай на липса на условия, преживяването може да бъде пренасочено към друга локация или отменено за друга дата.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Понеси се по снега с мощна моторна шейна и се впусни в едно безопасно, забавно и незабравимо снежно приключение в сърцето на Рила.

Боровец крие неописуеми красоти, които само тези, които са достатъчно смели, могат да видят.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг