Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Скуба дайвинг приключение за начинаещи – гмуркане с инструктор край Созопол

Нова възможност за морско приключение с гмуркане за начинаещи. С помощта на доказан инструктор ще можеш да надникнеш в подводните кътчета край Созопол.

Сподели момента с приятел или любим човек или пък посрещни това приключение самостоятелно, с инструктор.

от 130лв

Океаните и моретата заемат над 70% от нашата планета, а това, което се крие под водата остава загадка за повечето хора.

Ако имаш дързостта да надникнеш в подводния свят, да се позабавляваш и да опиташ нещо ново, PADI Discover Scuba Diving е най-подходящото приключение за теб.

Преживяването е подходящо за напълно начинаещи и не изисква никакъв предишен опит по дайвинг. Разбира се, необходимо е да имаш базови умения по плуване, за да бъде максимално комфортно и безопасно приключението за теб. Погледни какво се крие под водата сам или в компанията на близък и любим човек. Гмуркането е подходящо за един или за двама.

Квалифициран инструктор водолаз ще те запознае с тънкостите на дайвинга и ще ти покаже как да се гмуркаш като професионалист. Това приключение не е създадено единствено с цел обучение, но и с цел опознаване на част от подводните красоти около Созопол.

За тези, които искат да задълбочат своите умения и да продължат да трупат нови знания като водолази, има опция за допълнителни водолазни курсове.

Независимо дали ще избереш да направиш едно пробно гмуркане или ще получиш PADI сертификат след пълно обучение, ние сме тук за да направим това преживяване незабравимо.

Какво включва приключението?

В цената на ваучера е включено: обучение съгласно стандартите на PADI, едно гмуркане с инструктор, пълна екипировка, снимки и транспорт до мястото на гмуркане. Времетраенето на самото водолазно гмуркане е около 45 мин. Предлагат се ваучери за VIP гмуркане за 1 или 2ма, така инструкторът ще може да отдели максимум внимание на обучението. Опитният инструктор ще те запознае с теорията и практиката, с екипировката, ще се погрижи гмуркането да протече спокойно, ти да се чувстваш уверено и накрая да можеш смело да си кажеш – прекарах най-якия ден и научих нещо ново!

Кога?
През летния сезон, от Понеделник до Петък от 9:00 – 16:00ч. Работим с гъвкав график за гмуркане и сме на твое разположение да направим това приключение максимално удобно.

Къде?
Базата на дайв клуба е се намира на змийския остров в центъра на Созопол.

Условия
 – Необходима е предварителна резервация, минимум 3 дни преди желаната дата за гмуркане.
– Приключението може да е за един или двама. При желание за участие на двама човека е необходимо предварително да се заяви броят участници.
– Всеки клиент ще трябва да попълни медицински формуляр, който описва медицинското състояние на участника. Всеки участник попълва и декларация за осъзнаване на риска и освобождаване от отговорност на водолазната агенция.

Ограничения
– Дискавъри скуба дайвинг приключението е подходящо за деца над 10 годишна възраст.
– Лица под 18 години трябва да бъдат придружени от родител или настойник или да покажат писмено съгласие.

Времетраене
Приключението е с времетраене между 1 и 3 часа, в зависимост от желанието и подготовката на участниците.

Екипировка
Предоставя се пълна, професионална и висококачествена водолазна екипировка, която включва маска, резервоар, плавници, устройство за управление на подемната сила, регулатор и шнорхел. Инструкторите ще ти обяснят подробно как да използваш екипировката.

Отмяна
Гмуркането се провежда при наличие на благоприятни метеорологични условия. Възможно е да се наложи насрочване на друга дата, в случай на буря, силни ветрове, морско вълнение и други фактори. Всеки участник може да отмени резервация без санкции до 3 дни преди уговорената дата.

Дайвингът не се препоръчва за хора със заболявания или състояния като високо кръвно налягане, проблеми с тъпанчето на ушите или възпален синузит или хрема. При наличност на такива състояния е възможно участникът да не бъде допуснат до преживяването.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Не позволявай на скуката да превземе дните ти! Света е изпълнен с красоти и голяма част от тях се крият под вода, където повечето хора не смеят да надникнат.

Постави се на мястото на професионален водолаз и се гмуркай под вода с инструктор. Предупреждаваме те – тръпката е неповторима и често води до пристрастяване.

Tour Reviews

5.00 based on 7 reviews
26.09.2022

Преживяването беше страхотно! Емоция, която трябва да се изпита. Стоян е страхотен професионалист! Погрижи се да е максимално приятно и интересно за нас. Препоръчваме с две ръце!

17.09.2022

Беше епично изживяване, което със сигурност ще повторя. Много готин екип от професионалити, Стоян е невероятен човек и инструктор. Черно море има какво да покаже на своите посетители, ще се изненадате какво се крие под вълните.

06.09.2022

Много приятно и отпускащо преживяване! Инструкторите бяха изключително мили и съобразителни, определено препоръчвам.

20.08.2022

За всички които се колебаят дали да се възползват от това приключение!!! Беше нещо уникално, страшен професионализъм от екипа на Sozopol Diving Center. Препоръчвам го на всеки, който се колебае. Приключението беше едно от най-добрите на което съм бил!!!

07.08.2022

Благодаря ви за невероятните емоции, които предложихте. Благодаря ви за професионализма. Силно препоръчвам.

21.07.2022

Страхотно преживяване! Невероятни Стоян и Антония- усмихнати, професионално отношение, отлично оборудване! Благодарим за емоциите! Силно препоръчваме!

21.07.2022

Страхотно преживяване! Невероятни Стоян и Антония- усмихнати, професионално отношение и страхотни гледки под водата! Силно препоръчваме! Благодарим за емоциите!!!

Leave a Review

Rating