Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Посрещни едно ново предизвикателство – офроуд разходка с джип по твой избор около Велико Търново!

Готов ли си да предизвикаш себе си или твой приятел и да сложиш край на монотонното ежедневие? Подари си незабравимо офроуд преживяване или изненадай твой близък, любим човек или приятел с разходка с джип около Велико Търново.

Открий непознати пътища и наслади се на невероятни гледки!

от 110 лв

Град Велико Търново е известен с богатата си история, но и с приказните кътчета и красивата природа. Дори и да си посещавал Царевец и Трапезица, нищо не може да се сравни с поглед към тези единствени по рода си културни забележителности отвисоко, от хълмове, до които можеш да стигнеш само по неотъпкани пътища с офроуд джип под наем.

Опознай Търново и околията през един съвсем различен поглед. Съчетай едно незабравимо офроуд приключение с джип с посещение на манастири и водопади, както и редица исторически и културни забележителности. Премини по пресечени местности и стигни до дестинации, които са недостъпни с обикновен автомобил. Можеш да избереш маршрути до Капиновски манастир и водопад, Хотнишки водопад, Никополис ад Иструм, Лясковски манастир, Преображенски манастир и други.

Избери дали да шофираш офроуд джип или да се возиш с компанията на професионален инструктор-водач.

Разходка с руски военен джип – УАЗ

Това е тежка, военна машина, която е предназначена за изключително трудни офроуд терени и за смели бойци. Този джип създаден със специално внимание към високата проходимост, което му позволява да премине през почти всеки терен. Можеш да споделиш преживяването с още 5 човека, с общ капацитет до 6 души. Избери отворен или затворен джип и се наслади на най-страхотния ден!

Разходка с джип Сузуки Витара 

Джипът Сузуки Витара се отличава с малкия си размер и симпатичната визия. Той може да е малък, но по нищо не отстъпва на големите офроуд машини! Сузуки Витара предлага сходни качества като тези на по-големите 4х4 джипове. Капацитетът му е до 3-ма души, а тръпката от разходката е гарантирана!

Разходка с луксозен джип

За приключенците, които предпочитат да усетят адреналина от офроуд разходката в лукс и комфорт, предлагаме и ексклузивен джип Pоrsche Cayenne с капацитет до 4 души за максимална наслада.

Включено в цената:

  • Гориво
  • Разнообразие от джипове под наем
  • Инструктор и инструктаж
  • Избор от различни маршрути

Кога?
Разходките с джип около Велико Търново могат да се организират през цялата година, с предварително направена резервация и при благоприятни метеорологични условия.

Къде?
Околността на гр. Велико Търново. Опознай офроуд пътищата около В. Търново и Арбанаси. Разгледай Царевец и Трапезица от различна гледна точка и посети редица манастири и водопади.

Условия
За да участващ в разходката с офроуд джип е задължително да направиш предварителна резервация. Минималният срок за резервация е 3 дни преди желаната дата. В пиковите месеци е желателно резервациите да бъдат направени максимално най-рано, от 10 до 14 дни преди приключението.

На разположение са различни модели джипове за провеждането на офроуд разходки. Избери модел, който отговаря на твоите изисквания и ще ти донесе силните емоции, които търсиш.

Офроуд разходките с джип са с включен шофьор, който управлява джипа по време на Вашата офроуд разходка.

Професионален инструктор ще проведе инструктаж и ще те запознае с терена, по който предстои да минеш.

Можеш да избереш от разнообразие от маршрути около Велико Търново и Арбанаси, както и от посещения на различни забележителности.

Времетраене
От 1 до 3 часа, в зависимост от избрания маршрут и вид приключение.

Екипировка и облекло
Не е необходима специална екипировка за участие в преживяването. Препоръчително облеклото да бъде съобразено с това дали разходката ще се проведе с отворен или затворен джип.

Отмяна
Някои метеорологични условия, като силен дъжд, мъгла и ниска видимост, буря, обилен сняг и други могат да бъдат неблагоприятни за разходка с офроуд джип.  За да гарантираме безопасността на участниците, в такива ситуации е възможно приключението да бъде отменено и пренасочено за друга дата.

При желание за отмяна на вече резервирано приключение е необходимо да се свържеш с изпълнителя на услугата поне 3 дни преди уговорената дата.

Ограничения
Всеки модел офроуд джип има различен капацитет. Желателно е всеки клиент да съобрази броя участници в преживяването предварително.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Изживей една незабравима емоция и прекарай един ден сред красива природа!

Страхотен подарък за рожден ден, за дипломиране, тийм билдинг, моминско или ергенско парти и за всеки любител на различните преживявания!

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг