Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Усети чувството да се рееш в небесата с полет с делтапланер и запечатай този спомен завинаги!

Ако някога си мечтал да полетиш като птица и да се насладиш на пълна свобода в небесата, то приключението полет с мото делтапланер над Казанлък е перфектното предизвикателство за теб!

Уникален подарък за всеки, който обича новите приключения, тръпката от височините и екстремните преживявания.

от 150лв

Представял ли си си някога как би изглеждат света отвисоко? Дори да си летял със самолет, усещанията и емоциите, които ще изпиташ по време на полет с моторен делтапланер са съвсем различни и уникални по рода си. Тук тялото ти ще се рее свободно в облаците, без да е поставено в рамките на тялото на самолет или пък хеликоптер.

Усети вятъра в лицето, наслади се на красиви гледки и се почувствай истински свободен. В момента, в който се издигнем, гарантираме, че ще забравиш за всички тревоги и проблеми! Подари на приятел, близък, роднина или любим човек незабравим подарък за рожден ден или друг специален повод!

Поглези се с едно ново приключение или направи страхотен подарък на близък човек с тандемен полет с делтапланер. Делтапланерът е предназначен за двама човека. По време на летенето, професионален инструктор-летец ще е до теб, за да превърне приключението в безопасно преживяване, за което ще си спомняш с усмивка. Ще бъдеш запознат с всички тънкости и особености на летене с делтапланер и можеш да зададеш своите въпроси и да научиш повече за тази вълнуваща, въздушна дейност.

Приключението включва:

  • Професионален инструктор-летец
  • Кратък инструктаж
  • Тандемен полет с мото делтапланер над Казанлък
  • Пълна екипировка и оборудване

Кога?
Целогодишно

Необходими са подходящи метеорологични условия за провеждането на полета с мото делтапланер.

Записват се клиенти всеки ден без понеделник и вторник.

Къде?
Летище село Овощник, Казанлък, над Казанлъшката долина, яз.Копринка, връх Шипка, връх Бузлуджа. Едночасовите – върховете Триград, Ботев, към Райското пръскало, Калофер, Карлово, Сопот.

Условия
Полетът с моторен делтапланер е тандемен и се провежда с лицензиран инструктор-пилот, който ще бъде до теб през цялото време, за да превърне летенето в незабравимо и позитивно преживяване.

Летенето с делтапланер е свързано с организация и подготовка. Именно затова е необходимо да направиш предварителна резервация за участие, минимум 7 дни преди желаната дата.

Задължително е носенето на осигурената екипировка по време на полета.

Не е необходима каквато и да е подготовка или предишен опит за да полетиш с делтапланер. Приключението е подходящо за всеки.

Времетраене
Продължителността на полет с мото делтапланер е между 15 и 60 минути, според предпочитанията на клиента и височината на летене.

Екипировка
Предоставена е професионална летателна екипировка за полет с делтапланер. Инструкторът ще ти обясни подробно как да я използваш за максимална защита и безопасност.

Отмяна
Тъй като полетът с мото делтапланер е силно зависим от атмосферните условия е вероятно приключението да  бъде отменено при неподходящи условия като дъжд, мъгла, буря, бурни ветрове и други. При желание за отмяна на вече направена резервация е необходимо да се свържеш с изпълнителя на услугата поне 3 дни преди уговорената дата.

Ограничения
Максимално допустимо тегло на пасажера – до 110кг.
Лица под 18 годишна възраст трябва да покажат писмено съгласие от родител.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Остави всички проблеми под краката си и се издигни високо в облаците с моторен делтапланер над Казанлък.

Внимавай – усещанията ще се незабравими и приключението може да доведе де пристрастяване 🙂

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating