Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Подводно приключение с водолазно гмуркане и курсове за аквалангисти в Гърция

Мечтаеш да опиташ скуба дайвинг, но не си сигурен дали курс за водолази е правилното решение за теб?

Потопи се в магическия подводен свят с програмата PADI Discover Scuba Diving и опитай дайвинг от брега или от лодка в открито море.

от 140лв

Опитай гмуркане за първи път или се запиши на курс за аквалангисти в Гърция с доказани дайв гайдове и инструктори по гмуркане. Водолазният център, който ще се погрижи за твоето незабравимо преживяване под вода, е член на „PADI“ – най-популярната и голяма водолазна организация в света.

Ще се насладиш на приятно гмуркане във водите на Гърция, ще видиш Средиземно море и какво има да предложи то. Подходящо възрастни и деца над 10 години, за непълнолетни лица трябва съгласие от родител. Супер избор ако сте на почивка!

Ако искаш да задълбочиш своите знания и да получиш официален сертификат за водолаз, можеш да продължиш своето приключение като се запишеш за професионален scuba diver курс и сертификат.

Сертификатът ти позволява да наемаш цялостна водолазна екипировка, да се гмуркаш в открити води до 18 метра дълбочина и да се запознаваш с подводните светове на различни точки на планетата.

Можеш да си спокоен, че си в сигурни ръце, тъй като всички подводни мероприятия се организират спрямо стандартите на „PADI“.  Можеш да се въползваш от гмуркания с инструктор или пък от цялостни курсове за водолази с PADI сертификация.

В цената на ваучера е включено видеозаснемане, което ще Ви бъде изпратено в рамките на няколко дни. Гмурканията се провеждат всеки ден от май до края на октомври.

Кога?
Гмурканията се провеждат ежедневно от май до края на октомври с предварителна резервация.

Къде?
Никити, Ситония – Халкидики, Гърция, на 390км от София.

Условия
 – Участие в приключението гмуркане в Гърция е възможно само с предварителна резервация, минимум 3 дни преди датата на дайвинга.
– На ден се формират до две групи. През юли и август заетостта е голяма и е желателно резервацията да е направена колкото се може по-рано. Тези месеци се считат за пикови и е възможно местата да се изчерпат бързо.
– В цената на приключението са включени лодка, гориво, екипировка и други разходи.
– Всеки участник ще трябва да попълни и подпише медицинска анкета и декларация за освобождаване от отговорност.

Времетраене
Самото гмуркане с акваланг трае между 30 и 45 минути. Времетраенето на цялото приключение е по-дълго поради необходимостта от инструктажи и кратки обучения. В зависимост от избраната форма на преживяване, времетраенето ще бъде различно.

Екипировка
От водолазният център ще бъде осигурена пълна водолазна екипировка за безопасно гмуркане. Всеки участник да носи бански, хавлиена къпа, слънчеви очила и слънцезащитен крем.

Отмяна
Гмуркането може да бъде преместено за друга дата в случай на дъжд, бурно вълнение, силен вятър и други неблагоприятни метеорологични условия.

Ограничения
 – Не се допускат деца под 10 годишна възраст.
– Лица до 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник.
– Някои медицински състояния, като възпален синузит, хрема, проблемни тъпанчета на ушите, високо кръвно налягане и други са противопоказни за гмуркане. При наличието на такива състояния е вероятно участникът да не бъде допуснат до приключението.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Опитай дейността, превърнала се в хоби за милиони хора по света! Гмуркането с акваланг е завладяващо начинание, което безспорно ще те потопи в неочакваната красота на морските дълбини.

Остави се в ръцете на опитни дайв гайдове и инструктори, които ще ти помогнат да се адаптираш за нула време!

Ето няколко причини да се гмурнеш в това водолазно приключение:

  • Сбъдни една твоя мечта и се предизвикай да опиташ нещо ново
  • Посети красиви водолазни зони за гмуркачи в Гърция
  • Научи се как да използваш водолазна екипировка
  • Наслади се на неописуеми подводни гледки и дишай под вода

Разбери какво е чувството от това да се гмуркаш като водолаз преди да избереш от разнообразие от дейности и курсове под вода. Направи ваканцията в Гърция по-вълнуваща от всякога!

Подводна разходка в кристалните води на Гърция. Чудесно допълнение към почивката. Подари (си) водолазно приключение в кристалните води на Средиземно море.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating