Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Опознай Родопите от различен ъгъл с офроуд приключение с АТВ

Подари на себе си или на твой близък една незабравима разходка с АТВ в Родопите, която ще задоволи всяка нужда за адреналин.

Мощни АТВта, бясна скорост, вятър в лицето и неописуемо красиви планински гледки!

от 100лв

Офроуд приключението в Родопи е незабравим подарък за всеки, който обича екстремното каране, неутъпканите пътеки и бързите скорости. С променящо се трасе и каране по насечени терени, реки, езера, равнини и възвишения, безспорно е, че те очаква най-якият ден!

Местността край Минерални бани, Хасково предлага неописуеми гледки и безброй природни красоти. Офроуд разходката ще те откара към неочаквани места, където ще можеш да се насладиш на незабравими панорамни гледки, в компанията на опитен инструктор и твой любим човек или група приятели.

Водачът ще се погрижи за безопасността на групата и ще се увери, че преживяването е именно това, за което винаги се мечтал. Независимо от нивото ти на подготовка, ти можеш бързо и лесно да се научиш да управляваш мощно АТВ самостоятелно или да избереш да се возиш зад квалифициран инструктор.

Разполагаме с разнообразие от АТВта, които са с различна мощност и полуавтоматични или автоматични скорости. Това ни позволява да предложим най-подходящия вариант за всеки участник, в зависимост от нивото на опитност и подготовка.

Разходката с АТВ преминава през няколко фази:

  1. Инструктаж – лицензиран инструктор ще те запознае с всичко особености на АТВто и ще ти покаже как да го управляваш като професионалист. Ще бъде отделено и кратко време за брифинг относно екипировката за АТВ и условията за безопасност.
  2. Пробна разходка – преди да започне същинското офроуд приключение, ще отделим 10мин на кратка разходка с АТВ, за се уверим, че всеки участник е уверен относно управлението на машината.
  3. Старт на АТВ приключението – вълнуващата част започва! Потегляме да покоряваме черните пътища!

Инструкторът ще се съобрази с темпото на групата и е възможно маршрута да бъде адаптиран към предпочитанията на участниците.

Разходка с АТВ край Хасково включва:

  • Лицензиран инструктор
  • Инструктаж
  • Екипировка за АТВ
  • Офроуд приключение в Родопите

Кога?
АТВ приключението се провежда целогодишно, при съобразени метеорологични условия и с предварителна уговорка и резервация.

Къде?
Разходка с АТВ в Родопите – Минерални бани, гр. Хасково. GPS Координати: 41.921391,25.336696
След като пристигнете в Хасковски Минерални бани следва да карате по основния път за Кърджали. Локацията е на излизане от Минерални бани, на границата със село Брястово. Отсреща има денонощна бензиностанция.

Условия – Необходимо е да резервираш своето място поне 3 дни преди желаната дата за АТВ разходка.

Всеки участник е задължен да носи АТВ екипировката през цялата продължителност на офроуд разходката.

Преди началото на разходката, инструкторът ще проведе кратък инструктаж и ще демонстрира на участниците как се управлява. Приключението стартира тогава, когато инструкторът прецени, че участниците са готови. Маршрутът и темпото се определят от инструкторът.

За офроуд разходка с АТВ не е необходима шофьорска книжка. Карането е по черни пътища в Родопи. Ще бъдат осигурени АТВта под наем с полуавтоматични или автоматични скорости и различна мощност.

Времетраене – Продължителността на разходката с АТВ зависи от маршрута и от метеорологичните условия. Офроуд приключенията обикновено започват около 9:30ч и приключват около 17:30ч.

Екипировка – Осигурена е професионална екипировка за АТВ, която включва ризница с дълъг ръкав с твърди елементи, каска, боне, очила.

Отмяна – При неподходящи метеорологични условия е възможно АТВ приключението да бъде отменено или пренасочено за друга дата. При желание за отказ на резервация е необходимо да се свържеш с нас поне 48 часа преди уговорените дата и час.

Ограничения – Лица под 16 годишна възраст и под 40кг. е необходимо да бъдат придружени от родител. Лица над 15 годишна възраст могат да управляват самостоятелно АТВ, а лица над 5 годишна възраст могат да се возят.

Максималнно общо тегло на учатниците не трябва да надвишава 180 кг.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Опознай местността Хасковски Минерални бани от различен поглед, карайки мощно АТВ. Запознай се с редица археологически и исторически значими места, запечатай красотата със снимки по време на разходката и сподели всичко това с твоите любими хора!

Не е нужно да имаш какъвто и да е опит, а само желание и тръпка за екстремни приключения.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating