Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Усети тръпката да погледнеш отвисоко красотата на Белоградчишките скали с това приключение!

Светът изглежда напълно различен, погледнат отвисоко. Издигането с балон ни дава възможността да се полюбуваме на панорамните гледки, които ще се разкрият пред нас.

Грабни тази възможност за един незабравим ден изпълнен с красота и споделени емоции и се издигни високо в небесата с балон над Белоградчик в компанията на любим човек или малка група приятели.

от 50лв

Посрещни изгрева по един напълно различен начин и запомни този момент завинаги. Панорамното издигане с балон над Белоградчик е чудесен начин да се откъснеш от ежедневието. Приключението е и страхотен подарък за всеки, който носи авантюристичен дух и обича новостите.

Балонът е специално модифициран и подготвен за издигане край скалите. Той е фиксиран с въжета за близкостоящите скали, което позволява издигането му до 77 метра над земята. Докато повечето балони с топъл въздух се понасят на 30 метра над земята, ти можеш да достигнеш почти 100 метра височина.

Издигането с балон е подхоящ за всички любители на височините и силните усещания. Пред теб ще се открият чудни, спиращи дъха гледки към Белоградчишките скали.  Ще можеш да видиш най-високата част на крепостта Калето, Ученичката, Мечката, Адам и Ева, Червената стена и целият великолепен пейзаж на юг, както и малка част от града.

Повечето панорамни издигания с балон стартират между 7:00 и 8:00 сутринта в събота или неделя. При събирането на група от минимум 15 човека може да се направи издигане в удобна за пасажерите дата.

Защо да избереш това приключение?

  • Незабравими гледки
  • Издигане на 77 метра височина
  • Споделено приключение с опция за романтична разходка
  • Гарантирана безопасност

Кога?
Панорамното издигане с балон се провежда през цялата година, дори и през студените месеци. Най-често панорамно издигане се провежда между 7:00 и 8:00 сутринта в събота или неделя. При група от минимум 15 човека може да се направи издигане в избрана от пасажерите дата.

Къде?
край Белоградчик

Мястото на издигане е Панаирището – поляна сред скалите

Условия
Издигането с балон се осъществява с предварително направена резервация.

Приключението е подходящо както за малки, така и за големи.

Един ваучер е валиден за един човек.

Цената включва и кратък инструктаж от опитен инструктор.

На място се попълва и подписва декларация за участие и освобождаване от отговорност.

Промяна на резервирани часове е възможна най-късно до 24 часа преди издигането.

При закъснение с 30 минути или повече, ваучерът се счита за използван.

Времетраене
Панорамното издигане с балон трае от 7 до 10 минути.

Екипировка
Не е необходима екипировка за панорамния издигането с балон. Ще бъде проведен кратък брифинг и инструктаж относно издигането с балон, за да бъдат гарантирани максимално безопасни условия.

Отмяна
Понякога метеорологичните условия изненадват дори специалистите в прогнозирането на времето. Ако условията не позволяват или пък няма добра видимост поради неочаквани бури, мъгли или ветрове, възможно е издигането да бъде отменено за друга, удобна за теб дата.

Ограничения
Деца под 6 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник или да покажат писмено съгласие.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Издигни се високо над всички проблеми, притеснения и остави динамичното и рутинно ежедневие под краката си.

Наслади се на едно незабравимо преживяване във въздуха, на височина, от която ще видиш света по различен начин!

Tour Reviews

1.00 based on 1 review
04.09.2022

Не че ще се вземе моето мнение под внимание,но това беше най-непрофесонлноят екип с който съм правил нещо.Днес на 04.09.2022 в белоградчик панорамен полет с балон беше пълна пародия.Първо да кажеш на всички хора да дойдат в 7:00ч и като дойдат да чакат 1ч за да им дойде реда за това което го наричат панорамно издигане.
Второ да има супер гъста мъгла и въпреки това да ги товариш и че такъв им бил късмета е супер жалко.Повечето хора бяха дошли от София в 7:00 за тези нямаше 10 мин.е супер незадоволително.
Благодаря Ви за страхотната организация,но това са най-лошо похарчените пари който съм похарчил.

Leave a Review

Rating