Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Пусни се по течението на река Камчия с каяк и се полюбувай на неописуемо красивата природа наоколо!

Ако ти имаш смел и приключенски настроен дух, готов си да опиташ нещо ново и не се страхуваш да се намокриш, то спускането с каяк по река Камчия е перфектният начин да избягаш от скуката!

Подари на себе си или на близък приятел едно водно преживяване! Спускането с каяк е чудесна идея за подарък за група приятели, за любим човек, интересен начин за празнуване на рожден ден, тийм билдинг и споделяне на всякакви поводи.

от 75лв

Каякингът вълнува все повече фенове на приключенията на открито и времето прекарано сред природата. Спускането с каяк е изключително популярно занимание, тъй като е подходящо за напълно начинаещи и предлага различни видове преживявания, от екстремни спускания по бурни води до релаксиращи и медитативни часове прекарани над водите.

Нашите опитни инструктори ще направят твоето спускане с каяк наистина незабравимо. Сподели един релаксиращ ден по река Камчия, отпусни се и остави назад всякакви тревоги.

Каякинг сезонът започва през Април, когато лонгозната гора тепърва започва своето красиво разлистване, а времето е прохладно, плажът безлюден.

След като направиш своята резервация и потвърдиш датата на приключението с инструктора, най-вълнуващото предстои! В деня на приключението, групата се събира на сборния пункт, където ще се проведе кратък инструктаж за запознаване с техниките за гребане в спокойните речни води. Инструкторът ще те запознае с всички важни елементи от гребането. При необходимост се провежда и практическо обучение за напълно начинаещи и приключението започва.

Ако условията позволяват, гребането е от устието нагоре, докато пред нас се разкриват приказни природни гледки. Програмата е напълно свободна и може да бъде адаптирана към желанията на групата. При добри условия, има възможност и за гребане в морето край Камчийските пясъци или пък около диви и недостъпни плажове.

Какво е включено в приключението?

  • Професионален каякинг инструктор
  • Инструктаж за базови техники, поведение в каяка и условия за безопасност
  • Пълна екипировка за каякинг
  • Застраховка
  • Суха храна за каяка или за брега
  • Снимки или видео

Какво да носим?
За да бъде максимално приятно приключението с каяк, съветваме да си носиш шапка с козирка, слънчеви очила, резервен чифт дрехи, слънцезащитен крем, вода, храна, хавлия и връхни дрехи (ако условията изискват).

Защо да опитаме каякинг?

Каякингът е не само интересно и вълнуващо приключение, което разтърсва ежедневието и носи нови емоции. Тази дейност е известна със способността си да подобри физическото състояние и аеробната форма на участниците, да допринесе за повече сила и гъвкавост. Отдадените каякинг фенове се радват на:

  • Подобрена сърдечно-съдова форма
  • Повишена мускулна сила в ръцете, гърба, раменете и гърдите
  • Повече сила в торса
  • Намален риск от износване на ставите

Кога?
Преживяването с каяк се провежда през сезоните пролет и лято, с предварителна резервация и в подходящи условия.

Каякинг сезонът по р. Камчия се открива Април.

Къде?
кк Камчия/р. Камчия
Сборния пункт преди началото на водното приключение е обособения паркинг при устието на р. Камчия.
Точната локация можеш да видиш тук

Условия

За участие в спускането с каяк по река Камчия е необходима предварителна резервация, поне 3 дни преди приключението.

Преживяването се провежда при събрала се група от минимум 5 и максимум 16 участници.

В цената на приключението не е включен транспорт до сборния пункт. Участниците използват личен транспорт за предвижване до началната точка.

Спускането с каяк протича с опитен инструктор, който ще проведе кратък инструктаж преди приключението с цел запознаване с общите условия за безопасност.

Всеки участник ще бъде застрахован със застраховка, включена в цената.

Времетраене
Спускането с кая по река Камчия е с продължителност 1 ден, като средната активност на ден е около 5 часа, в зависимост от метеорологичните условия.

Екипировка
Ще бъде осигурена пълна екипировка за каякинг. Това включва двуместни или едноместни каяци, защитни жилетки, гребла и шприцки (при необходимост).

Отмяна
Спускането с каяк в неподходящи метеорологични условия може да бъде изключително опасно за участниците и инструкторите. Именно затова, при дъжд, мъгла, буря или прекалено бурни води, е възможно приключението да бъде пренасочено за друга, удобна за теб дата.

Ограничения
Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Потопи се в спокойствието на тихите води на река Камчия и стани едно с природата.

Опитай едно незабравимо водно преживяване , греби със собствено темпо и се наслаждавай!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating