Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Незабравимо приключение за тези, които обичат морето!

Наслади се на гледките на Северното Черноморие с морски каяк. Стартовата точка е около Каварна, продължителност от 1 до 3 часа!

Разгледай снимките и резервирай своето каяк приключение още сега!

от 55лв.

Ти си тук, за да преживееш или подариш най-якия ден, затова те съветваме да оставиш всичко в наши ръце, като избереш една от предлаганите локации:

1. Каяк тур около нос Калиакра

Ще гребем с каяци покрай най-невероятните и красиви брегове по цялото протежение на българското крайбрежие! По време на тура ще минем покрай вертикалните скали на каменистия бряг в посока нос Калиакра – едно от най-древните и богати на история места, не само в България, но и в целия свят. Ще видим някой останки от крепостта на средновековна столица от нивото на морето.

Бреговата линия е стръмна с вертикални скали достигащи 70м височина. Калиакра е природен резерват, където могат да бъдат наблюдавани делфини и корморани. Част е от Виа Понтика, главен маршрут за миграция на птиците от Африка към Източна и Северна Европа. През пролетта и есента множество редки и мигриращи птици могат да бъдат наблюдавани тук.

 

2. Залез с каяк в морето

Понеже залезът е един от най-красивите моменти на деня, това прави този тур един от най-романтичните. Започваме от плажа в Каварна и гребем покрай брега в посока мидената ферма „Дълбока“. По пътя ще видим странни конструкции за ловене на риба и първата и единствена метална ферма за миди в България със стотици корморани и чайки по нея. След това ще продължим през огромните плаващи мидени полета, които изглеждат като картина от научнофантастичен филм.

Често може да се наблюдава как делфините играят наоколо в търсене на храна. Обикновено, когато се връщаме, морската вода изглежда като разтопено злато, а скалите са осветени в жълто и оранжево. Прибирайки се към Каварна, ще следваме слънчевата пътека докато наблюдаваме променящите се цветове на залеза.

Включи се в каяк-приключение с инструктор по морски каяк Галин. Ще се използват 6 професионални морски каяка или 6 сърфски каяка, както и пълен комплект висококласна екипировка EPIC – ела с приятелите! В цената влиза инструктаж, екипировка, спасителни жилетки, шприцки, сухи торби за багаж и всички необходимо – вземи си само банския и хавлията.

Къде и кога?

Стартовата точка е около Каварна, продължителност от 1 до 3 часа!
Туровете започват с обстоен инструктаж на брега, в който научавате как да гребете и как да използвате екипировката. Внимателно подготвяме всеки един участник и предоставяме време на начинаещите да придобият увереност в близост до брега.

Каякинг туровете се провеждат всеки ден от седмицата сутрин и вечер, при наличие на подходящи условия.

Най-често е подходящо за две групи на ден. От 08.00 до 11.00 ч. и от 17.00 до 20.00 ч.

Минималният брой участници за провеждане на събитието е 2-ма човека. Ако има само един участник, той ще бъде включен в друга група. Максималният брой е 15.

Цената на ваучера включва:

  • Професионален инструктор и инструктаж;
  • Жилетка и шприцка
  • Стъклопластови морски и сърфски каяци
  • Карбонови гребла
Начало Сутрин в 8:00 и вечер в 17:30. Продължителност от 1 до 3 часа.
Облекло Ще ви бъде предоставено на място, носете само хавлия, бански, тениска.
Включено
Професионален инструктор Обучение
Екипировка Снимки
НЕ включено
Транспорт, храна

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Tour Reviews

5.00 based on 6 reviews
13.08.2023

Fantastic experience! Galin the instructor is very knowledgeable and easy going. He made the whole experience even more pleasant. For sure it won’t be the last time we do it

25.07.2023

Страхотен инструктор, професионалист, с отношение към клиентите и работата. Красиво и вълнуващо морско преживяване.

21.08.2021

Невероятно преживяване по залез и страхотно отношение от страна на екипа. Препоръчвам!

26.06.2021

Получихме страхотно преживяване! Организанията и отношението е ! Прекарахме едни от най-хубавите 3 часа в живота си! Специални благодарности на инструкора Галин! Не се колебайте, заслужава си!

30.09.2020

В началото се притеснявахме дали ще ни стигнат силите, но инструкторът показa основните неща за управлението на каяка и се оказа супер лесно. Останахме доволни и приятно уморени!

30.09.2020

Прекрасни хора и приключенци!

Leave a Review

Rating