Бърза доставка
По еконт или e-mail
Безплатна замяна
И рекламация
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Незабравимо приключение за тези, които обичат морето!

Наслади се на гледките на Северното Черноморие с морски каяк. Стартовата точка е около Каварна, продължителност 3 часа!

Разгледай снимките и резервирай своето каяк приключение още сега!

от 70лв.

Ти си тук, за да преживееш или подариш най-якия ден, затова те съветваме да оставиш всичко в наши ръце, като избереш една от предлаганите локации:

1. Каяк тур около нос Калиакра

Ще гребем с каяци покрай най-невероятните и красиви брегове по цялото протежение на българското крайбрежие! По време на тура ще минем покрай вертикалните скали на каменистия бряг в посока нос Калиакра – едно от най-древните и богати на история места, не само в България, но и в целия свят. Ще видим някой останки от крепостта на средновековна столица от нивото на морето.

Бреговата линия е стръмна с вертикални скали достигащи 70м височина. Калиакра е природен резерват, където могат да бъдат наблюдавани делфини и корморани. Част е от Виа Понтика, главен маршрут за миграция на птиците от Африка към Източна и Северна Европа. През пролетта и есента множество редки и мигриращи птици могат да бъдат наблюдавани тук.

 

2. Залез с каяк в морето

Понеже залезът е един от най-красивите моменти на деня, това прави този тур един от най-романтичните. Започваме от плажа в Каварна и гребем покрай брега в посока мидената ферма „Дълбока“. По пътя ще видим странни конструкции за ловене на риба и първата и единствена метална ферма за миди в България със стотици корморани и чайки по нея. След това ще продължим през огромните плаващи мидени полета, които изглеждат като картина от научнофантастичен филм.

Често може да се наблюдава как делфините играят наоколо в търсене на храна. Обикновено, когато се връщаме, морската вода изглежда като разтопено злато, а скалите са осветени в жълто и оранжево. Прибирайки се към Каварна, ще следваме слънчевата пътека докато наблюдаваме променящите се цветове на залеза.

Включи се в каяк-приключение с инструктор по морски каяк Галин. Ще се използват 6 професионални морски каяка или 6 сърфски каяка, както и пълен комплект висококласна екипировка EPIC – ела с приятелите! В цената влиза инструктаж, екипировка, спасителни жилетки, шприцки, сухи торби за багаж и всички необходимо – вземи си само банския и хавлията.

Начало Сутрин в 8:00 и вечер в 17:30. Продължителност 3 часа.
Облекло Ще ви бъде предоставено на място, носете само хавлия, чорапи, бански, тениска.
Включено
Професионален инструктор Обучение
Екипировка Снимки
НЕ включено
Транспорт, храна

Купи ваучер лесно он-лайн

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Направи своята резервация

С каяк в морето

Стартовата точка е около Каварна, продължителност 3 часа!

Туровете започват с обстоен инструктаж на брега, в който научавате как да гребете и как да използвате екипировката. Внимателно подготвяме всеки един участник и предоставяме време на начинаещите да придобият увереност в близост до брега.

Каякинг туровете се провеждат всеки ден от седмицата сутрин и вечер, при наличие на подходящи условия.

Най-често е подходящо за две групи на ден. От 08.00 до 11.00 ч. и от 17.30 до 20.30 ч.

Минималният брой участници за провеждане на събитието е 2-ма човека. Ако има само един участник, той ще бъде включен в друга група. Максималният брой е 15.

Цената на ваучера включва:

 • Професионален инструктор и инструктаж;
 • Жилетка и шприцка
 • Стъклопластови морски и сърфски каяци
 • Карбонови гребла

Продължителността на каякинг тура е 3 часа, в зависимост от избраната локация.

При неподходящи метеорологични условия вашият инструктор ще ви предупреди 1-2 дена предварително и ще се разберете за друга дата.

Приключението включва инструктаж от професионален и сертифициран инструктор, относно безопасността в каяка. Ще се научите как се гребе, как се плува с жилетка и какво може да се случи във водата.

Моля, уведомете ни в следните случаи:

 • Сте бременна;
 • Мускулни травми;
 • Козметични имплантанти;
 • Неврологични заболявания;
 • Астма;
 • Протези;
 • Паника/Пристъпи на тревожност;
 • Други физически  увреждания;
 • Високо или ниско кръвно налягане;
 • Счупени или пукнати кости / изкълчвания;
 • Чувствителна кожа;
 • Мускулни травми;
 • Козметични имплантанти;
 • Други физически  увреждания;

Каяк ентусиасти под 18 години  се нуждаят от упълномощен придружител или родител.

Tour Reviews

5.00 based on 3 reviews
26.06.2021

Получихме страхотно преживяване! Организанията и отношението е ! Прекарахме едни от най-хубавите 3 часа в живота си! Специални благодарности на инструкора Галин! Не се колебайте, заслужава си!

30.09.2020

В началото се притеснявахме дали ще ни стигнат силите, но инструкторът показa основните неща за управлението на каяка и се оказа супер лесно. Останахме доволни и приятно уморени!

30.09.2020

Прекрасни хора и приключенци!

Leave a Review

Rating