Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Усети тръпката и адреналина от това да шофираш офроуд джип Daihatsu за двама или Smart Two за двама!

Не пропускай възможността да се насладиш на незабравими офроуд емоции около Велико Търново. Изживей едно истинско приключение по черни пътища и се наслади на неописуемо красиви панорамни гледки разкриващи се пред теб.

от 225 лв

Понеси се с бясна скорост по хълмовете на Арбанаси в специално подготвен джип за офроуд Daihatsu или единствените в България офроуд Smart джипове за двама. Със специално модифициран джип за офроуд на твое разположение ти можеш да покориш всяка неотъпкана пътека, да се покатериш на всеки предизвикателен хълм и да погледнеш от една изцяло различна гледна точка.

Качи се на невероятен звяр и поеми пълен контрол над специално подготвената за незабравими приключения машина! Прекарай един невероятен ден, наслаждавайки се на спокоен маршрут с полегати пътища и красива природа или пък задоволи жаждата за адреналин и екстремни преживявания по най-различни, трудни терени с джипове за офроуд Daihatsu или иновативната машина – Smart.

Джипа е подходящ за двама, което прави тези незабравими моменти още по-специални.

Шофиране на джип Daihatsu за двама

Качи се на необикновен офроуд джип Daihatsu за двама и се наслади на тръпката от това да шофираш сам! Той е специално подготвен, за да те прекара през всеки черен път. Открий нови, спиращи дъха гледки и създай красиви спомени в компанията на твой любим човек или приятел. През цялото време можеш да бъдеш сигурен в твоята безопасност, благодарение на нашите инструктори, които ще се погрижат за това.

Самостоятелно шофиране на офроуд Smart for Two за двама

Наслади се на първата по рода си офроуд машина! Приключението самостоятелно шофиране на Smart за двама е едно истински незабравимо преживяване, за което ще разказваш дълго време. Машината е с повдигнато окачване и огромни гуми, които могат да те прекарат по всеки терен, независимо колко труден е той. Имаш уникалната възможност да се впуснеш в едно изживяване, което не се предлага никъде другаде!

Шофиране на руски военен джип – УАЗ

Това е тежка, военна машина, която е предназначена за изключително трудни офроуд терени и за смели бойци. Този джип създаден със специално внимание към високата проходимост, което му позволява да премине през почти всеки терен. Можеш да споделиш преживяването с още 5 човека, с общ капацитет до 6 души. Подарете си едно приключение, което си струва – с машина на времето, сред историята на мястото и предизвикателството на терена! Избери отворен или затворен джип и се наслади на най-страхотния ден!

Машините са с ръчни скоростни кутии. Офроуд пътищата около Велико Търново и Арбанаси те очакват!

Приключението включва:

  • Гориво
  • Напълно сервизирани офроуд джипове
  • Инструктор и инструктаж
  • Почивки за снимки, хапване и приказки

Кога?
Приключението се провежда целогодишно, с предварително направена резервация и при подходящи метеорологични условия.

Къде?
Разходката с джип се провежда около гр. Велико Търново. Маршрутите се определят спрямо предпочитаното времетраене, избрано от клиента. Наслади се на хълмовете около В. Търново и Арбанаси. Разгледай Царевец и Трапезица от различна гледна точка.

Офроуд разходките с кратък маршрут и лек терен траят около час и половина. През това време можеш да посетиш 1 или 2 красиви местности, с включени кратки почивки за снимки, хапване и приказки.

За по-дългите маршрути с разнообразен терен и повече екстремност, можеш да се насладиш на от 2 до 4 часа черни пътища, от 2 до 4 красиви местности, с опция посещение на манастири и водопади около Велико Търново.

Условия
Необходима е предварителна резервация за участие в приключението, поне 3 дни преди желаната дата.

Можеш да избереш от разнообразие от джипове за твоето приключение край Велико Търново. Шофирай специално подготвени джипове за офроуд Daihatsu или първият по рода си в България Smart.

Необходима е валидна шофьорска книжка за управление на нашите джипове.

Джиповете са предназначени за двама души. Сподели преживяването с твоята половинка, приятел или роднина.

Професионален инструктор е на разположение за провеждане на инструктаж и запознаване с основните тънкости на шофирането на офроуд джип.

Времетраене
Продължителността на твоята офроуд разходка може да е с продължителност от 1 до 3 часа. Маршрутът и дестинацията се избира спрямо времетраенето, което клиентът е избрал.

Облекло
Препоръчително е участниците да бъдат облечени с дрехи, подходящи за планина. Подходящо облекло са дългите панталони, затворените обувки, комфортна и топла блуза или тениска с връхна дреха.

Отмяна
Метеорологични условия като гъста мъгла и ниска видимост, буря, дебела снежна покривка и други са неблагоприятни за провеждането на приключението. При тези обстоятелства е вероятно преживяването да бъде отменено и пренасочено за друг ден.

При желание за отмяна на вече резервирано приключение е необходимо да се свържеш с изпълнителя на услугата 3 дни преди уговорената дата.

Ограничения
Лица без валидна шофьорска книжка не могат да управляват джиповете.

Непълнолетни лица трябва да бъдат придружени или да покажат писмено съгласие от родител.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Разгледай природните красоти около Велико Търново по съвсем нов начин и се наслади на тръпката от шофирането на джип за офроуд.

Мини там, където дори не можеш и да мечтаеш да стигнеш с нормален автомобил.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг