Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Тридем – сподели полет с парапланер с близък човек!

Тройният полет (двама пасажера + инструктор) е невероятно изживяване за двойки, приятели, съпрузи и въобще всички които искат да споделят този вълшебен момент с някой друг. Уникална услуга единствена по рода си за целия Балкански Полуостров!

150лв.

Полета продължава около 15 минути и ви предоставя невероятно изживяване при което да споделите с някой красиви гледки от птичи поглед и разбира се най-якия ден!

Тридем (полет за двама + инструктор)

Полета за двама се извършва на локация Шумен и по вид е панорамен полет с продължителност 10-15 минути. Различното при него е, че може да го споделите с любим човек, тъй като със специално пригодената екипировка инструктора ще ви предложи още две места за сядане.

Кога?
Лети се през цялата година, като високият сезон е между Април и Октомври, а полети се провеждат всеки ден, след 12 на обяд!
Винаги се съобразяваме с метеорологичните условия, затова след като направите резервация в деня на вашия полет е важно да се чуете с инструктора, който ще ви потвърди дали ще бъдат извършвани полети или ще ви насрочи нова дата.

Къде?
Локация гр. Шумен.
Полетите се извършват на три различни локации в близост до града (Невша, Мадара, плато Шумен) в зависимост от метеорологичните условия. По този начин екипа осигурява най-добрите летателни условия във всеки ден от седмицата и през целия сезон. Тук може да бъде осъществен и уникалния полет с двама пасажери + инструктор.

Условия
Видеозаснемането е включено в цената.
Полета се осъществява с инструктор, като той и участниците са закрепени един за друг. Каската е задължителна и е включена в екипировката, а да се възползва от този спорт може всеки, който е навършил 18 години или е придружаван от родител настойник, който да му разреши.

След като закупите ваучер от сайта и резервирате дата, ще ви изпратим пълни инструкции как да стигнете до локацията, в колко часа и как да се подготвите за вашия полет.

Преди всеки полет екипът ще поведе подробен инструктаж за безопасност. След това се попълва и подписва декларация за информирано съгласие.

Желаем ви приятен полет!

Често задавани въпроси

Опасен ли е полета?
Не повече от шофирането, инструкторите са с дългогодишен опит и никога не биха поели излишен риск за сметка на сигурността ви. Въпреки това, както всеки спорт и при парапланеризма има определени рискове. Най-честите опасности и инциденти са при начинаещи пилоти, които са попаднали в непозната за тях ситуация и нямат адекватна подготовка.

Как работи парапланера?
Полета (или скока?) с парапланер би бил единствено снишаващ се, ако не се срещаха изключително често места с издигащ се нагоре въздух, така всъщност продължителността на полета се удължава и може да продължи с часове и да достигне хиляди метри височина.

Какво представлява крилото?
Крилото представлява пълен с въздух, аеродинамичен купол, който е привързан с много на брой малки въжета, които от своя страна са прикачени към коланите държащи пилота. Работи като всяко друго крило на самолет или птица, т.е. въздуха минаващ от горната и долната страна създават подемна сила, която ни позволява да падаме плавно или дори да се издигаме.

Може ли да дойда с приятели?
Разбира се, на локациите от които се лети има няколко на брой заведения, а също така и монитори, които предават полета ви на живо :).

Мога ли да променя резервацията си?
Ако вече сте направили резервация за полет, и искате да я промените – можете да ни се обадите поне 24 часа по-рано, за да я сменим с друга удобна дата. В случай, че ни уведомите след този срок се начислява такса от 20лв за нова резервация.

С какви дрехи да дойда?
Трябва да си облечен удобно и според сезона – със спортни дрехи или дори с дънки. Добре е да имате яке против вятър, дълги крачоли (да, дори през лятото) и слънцезащитни очила.

Има ли възрастово ограничение за полета?
Няма ограничения, но всички, които не са навършили 18 години, трябва да бъдат придружени от родител или настойник..

А ще има ли физически дискомфорт от полета?
Напълно не, въпреки че, ако ви става лошо в кола е хубаво да уведомите инструктора да сведе пируетите до минимум.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Tour Reviews

5.00 based on 8 reviews
26.08.2020

Беше уникално изживяване! Наистина най-якият ден!!!

19.07.2020

Невероятно изживяване! Надмина всичките ни очаквания! Екипът е страхотен, абсолютни професионалисти, които те карат да се чувстваш перфектно преди, по време и след полета. Адреналинът е на високо ниво, емоциите незабравими! Препоръчвам на всички с две ръце, а ние ще повторим със сигурност!

23.06.2020

Приключението беше невероятно, изживяването – неповторимо. Екип от професионалисти се погрижи за пълната ни информираност и безопасност преди, по време и след полета.
Всичко мина безпроблемно.
Със сигурност ще повторим, заслужава си!

23.06.2020

Най невероятното приключение! Емоциите все още не са отшумели. Благодарим на страхотния екип! Бяхте точни, забавни, готини и професионалисти от началото до края!

08.06.2020

Здравейте!
Искам да благодаря на целия екип за невероятния ден, който преживяхме! Определено беше много вълнуващо и запомнящо се и със сигурност ще се възползваме от услугите ви отново!

19.03.2019

Супер якия екип! Изкарахме страхотнooо!

19.03.2019

Супер якия екип! Изкарахме страхотноoooo!

19.03.2019

Много лесно и бързо си запазихме услугата, която искахме. Всичко мина гладко. Доволен съм и ще повторя.

Leave a Review

Rating