Бърза доставка
По еконт или e-mail
Безплатна замяна
И рекламация
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Сподели най-якия ден си ден с парапланер тридем

Тройният полет (двама пасажера + инструктор) е невероятно изживяване за двойки, приятели, съпрузи и въобще всички които искат да споделят този вълшебен момент с някой друг. Уникална услуга единствена по рода си за целия Балкански Полуостров!

от 130лв.

Полета продължава около 15 минути и ви предоставя невероятно изживяване при което да споделите с някой красиви гледки от птичи поглед и разбира се най-якия ден!

Тридем (полет за двама + инструктор)

Полета за двама се извършва на локация Шумен и по вид е панорамен полет с продължителност 10-15 минути. Различното при него е, че може да го споделите с любим човек, тъй като със специално пригодената екипировка инструктора ще ви предложи още две места за сядане.

 

Локации за провеждане:

  • Шумен
Начало Около 09:30
Край Около 17:30
Облекло Удобни дрехи, яке за вятър, дълги крачоли(дори и лятото), слънчеви очила
Включено
Професионален инструктор Обучение
Екипировка Видеозаснемане
НЕ включено
Транспорт

Купи ваучер лесно он-лайн

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Направи своята резервация

Лети се през цялата година, като високият сезон е между Април и Октомври, а полети се провеждат всеки ден! Винаги се съобразяваме с метеорологичните условия, затова след като направите резервация в деня на вашия полет е важно да се чуете с инструктора, който ще ви потвърди дали ще бъдат извършвани полети или ще ви насрочи нова дата.

Локация гр. Шумен:

Полетите се извършват на три различни локации в близост до града (Невша, Мадара, плато Шумен) в зависимост от метеорологичните условия. По този начин екипа осигурява най-добрите летателни условия във всеки ден от седмицата и през целия сезон. Тук може да бъде осъществен и уникалния полет с двама пасажери + инструктор.

Полета се осъществява с инструктор, като той и участниците са закрепени един за друг. Каската е задължителна и е включена в екипировката, а да се възползва от този спорт може всеки, който е навършил 18 години или е придружаван от родител настойник, който да му разреши.

След като закупите ваучер от сайта и резервирате дата, ще ви изпратим пълни инструкции как да стигнете до локацията, в колко часа и как да се подготвите за вашия полет.

Преди всеки полет екипът ще поведе подробен инструктаж за безопасност. След това се попълва и подписва декларация за информирано съгласие.

Желаем ви приятен полет!

Често задавани въпроси за Парапланинг

Опасен ли е полета?

Не повече от шофирането, инструкторите са с дългогодишен опит и никога не биха поели излишен риск за сметка на сигурността ви. Въпреки това, както всеки спорт и при парапланеризма има определени рискове. Най-честите опасности и инциденти са при начинаещи пилоти, които са попаднали в непозната за тях ситуация и нямат адекватна подготовка.

Как работи парапланера?

Полета (или скока?) с парапланер би бил единствено снишаващ се, ако не се срещаха изключително често места с издигащ се нагоре въздух, така всъщност продължителността на полета се удължава и може да продължи с часове и да достигне хиляди метри височина. 

Какво представлява крилото?

Крилото представлява пълен с въздух, аеродинамичен купол, който е привързан с много на брой малки въжета, които от своя страна са прикачени към коланите държащи пилота. Работи като всяко друго крило на самолет или птица, т.е. въздуха минаващ от горната и долната страна създават подемна сила, която ни позволява да падаме плавно или дори да се издигаме.

Може ли да дойда с приятели?

Разбира се, на локациите от които се лети има няколко на брой заведения, а също така и монитори, които предават полета ви на живо :).

Мога ли да променя резервацията си?

Ако вече сте направили резервация за полет, и искате да я промените – можете да ни се обадите поне 24 часа по-рано, за да я сменим с друга удобна дата. В случай, че ни уведомите след този срок се начислява такса от 20лв за нова резервация.

С какви дрехи да дойда?

Трябва да си облечен удобно и според сезона – със спортни дрехи или дори с дънки. Добре е да имате яке против вятър, дълги крачоли (да, дори през лятото) и слънцезащитни очила.

Има ли възрастово ограничение за полета?

Няма ограничения, но всички, които не са навършили 18 години, трябва да бъдат придружени от родител или настойник..

А ще има ли физически дискомфорт от полета?

Напълно не, въпреки че, ако ви става лошо в кола е хубаво да уведомите инструктора да сведе пируетите до минимум.

Ревюта от клиенти

5.00 based on 3 reviews
19.03.2019

Много лесно и бързо си запазихме услугата, която искахме. Всичко мина гладко. Доволен съм и ще повторя.

19.03.2019

Супер якия екип! Изкарахме страхотноoooo!

19.03.2019

Супер якия екип! Изкарахме страхотнooо!

Оставете ревю

Рейтинг