Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Наслади се на една незабравима, романтична разходка с балон с чаша шампанско в ръка!

Има хиляди начини да зарадваш твоята половинка или любим човек, но нищо не може да се сравни с емоцията от летене с балон високо в небесата.

Превърни всеки романтичен повод в едно наистина незабравимо преживяване! Полетът с балон до София е подходящ за младоженци, за отпразнуване на годишнина, за предложение на брак, за изненада за рожден ден и други специални поводи!

330лв

Ако някога си мечтал да полетиш в облаците и да споделиш магическия момент с някой, една твоя мечта е на път да се превърне в реалност. Погледни България от птичи поглед и се любувай на романтично прекарани мигове високо над земята.

ВИП полетът за двама е подходящ за всеки, който иска да разнообрази сивото ежедневие и да опита нещо ново. Потопи се в спиращи дъха гледки, усети свободата на птиците и превърни специален повод или един обикновен ден в приказно, романтично приключение.

Лицензиран пилот ще е на твое разположение, за да превърне твоя ден в сбъдната мечта. Полетът с балон дава чудесна възможност да се полюбуваш на невероятните цветове рано сутрин от небето. Можеш да достигнеш до 1,000м височина и да се насладиш на гледки, които не можеш да видиш от никъде другаде.

Приключението летене с балон за двама включва:

  • Професионален лицензиран пилот
  • Фото и видеозаснемане с GoPro
  • Опция за заснемане с дрон

Кога?
Полетите с балон с горещ въздух се провеждат целогодишно, с предварителна уговорка и при подходящи метеорологични условия. Много хора смятат, че зимата е неблагоприятен сезон за летене с балон. Това никак не е вярно, а приключението се превръща в още по-вълнуващо преживяване, когато сняг покрива равнините и върховете около София.

Къде?
Разходката с балон може да се изпълни в околностите на с. Кътина, с. Мрамор или гр. Нови Искър, в зависимост от метеорологичните условия

Условия
За да направиш резервация за ВИП полет с балон с горещ въздух е необходимо да се свържеш с нас минимум 3 дни преди желаната дата. Летните месеци се считат за пикови, поради големия интерес. В тези месеци е препоръчително да направиш своята резервация колкото се може по-рано.

В деня на полета, лицензиран пилот ще се свърже с теб, за да потвърди дали метеорологичните условия са подходящи за полет.

До локацията на излитане всеки участник се придвижва със собствен транспорт.

Преди всеки полет ще бъде проведен кратък инструктаж.

Общото тегло на участниците не трябва да надвишава 300 кг.

Височината на издигане по време на разходката с балон е от 400м до 1,000м.

Не е необходимо специално облекло, можеш да дойдеш с ежедневни дрехи и удобни обувки.

Времетраене
Полетът с балон  е с обща продължителност половин час.

Екипировка
Всеки балон за летене е напълно обезопасен и сигурен, което елиминира нуждата от специална защитна екипировка. Приключението е романтично и приятно, без никакъв риск.

Отмяна
Разходката с балон се осъществява единствено при подходящи метеорологични условия, с цел гарантиране на сигурността и безопасността на участниците. При дъжд, мъгла, сняг или буря е възможно полетът да бъде отменен и пренасочен за друга дата.

Участниците могат да отменят предварително резервиран полет като се свържат с нас минимум 3 дни преди уговорената дата.

Ограничения

Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник или да представят писмено съгласие.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Направи нещо различно и изненадай любим човек с романтичен полет с балон за двама до София.

Мнения на клиенти

5.00 от 1 мнение
05.07.2022

Здравейте, подарихме на родителите ни ваучер за вип полет с балон за 2-ма души. Има ли възможност да доплатим и да променим ваучера ,защото искат да са 4-ма човека в балона?

Напиши своето мнение

Рейтинг