Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Подари приключение полет с паратрайк или мотопарапланер над долината на розите и царете!

Направи уникален подарък на себе си, на твой близък или любим човек, вълнуващо преживяване – полет с мотопарапланер!

Подходящ подарък за рожден ден, юбилей, тийм билдинг, абитуриент, романтична изненада и други специални поводи. Нищо не може да се сравни с чувството да летиш в облаците, да виждаш неповторими гледки, разкриващи се пред очите ти!

от 135 лв

Районът около Казанлък е магически, особено погледнат от птичи поглед, високо от небесата. Полети над всички земни проблеми и се наслади на спиращи дъха гледки над обширния язовир Копринка в долината на розите и царете. Разгледай величествената Стара планина отвисоко, порадвай се на хълмовете на средногорието, на река Тунджа, на „Паметник на свободата“ на връх Шипка, Паметник – символ на комунизма, на връх Бузлуджа, „Шипченският манастир“ със златните кубета, тракийска могила „Голямата косматка“, град Казанлък и още много вълнуващи места.

Потопи се в едно незабравимо вълшебство, съчетано с тръпката от това, че се намираш на метри от земята и летиш с моторен параплан.

Не се тревожи ако нямаш предишен опит в подобни въздушни дейности. За твоя комфорт ще се погрижи лицензиран пилот, който ще е с теб през цялото време на полета. Пилотите ни са с дългогодишен опит и класове полетен инструктор (FI),полетен проверяващ (FE) и изпитващ на полетните инструктори (FIE) в клас Моторни парапланери (PPG – powered paragliders).

Полетът с мотопарапланер (паратрайк) се извършва със сертифициран паратрайк или моторен парапланер, който е с всички необходими лицензи за полети над България.

Приключението включва:

  • Сертифициран инструктор-пилот
  • Инструктаж
  • Пълна летателна екипировка
  • Застраховка
  • Видеозаснемане
  • Сертифициран паратрайк

Кога?
Полетите с мотопарапланер се извършват между Март и Ноември, при подходящи метеорологични условия и с предварителна резервация.

Къде?
Локацията за излитане е летище Казанлък, южно от град Казанлък, непосредствено преди с. Овощник. Можеш да видиш точното място тук

Условия

При желание за промени по вече направена резервация е необходимо да се свържеш с нас поне 3 дни преди полета.

Можеш да върнеш закупен ваучер в срок от 14 дни.

Полетът с мотопарапланер се провежда с лицензиран пилот с дългогодишен летателен опит.

Полетът се провежда със сертифициран, моторен парапланер, който е произведен от “Екстрийм Юнивърс” ООД и притежава всички необходими лицензи, за да извършва полети във въздушното пространство на Република България.

Всеки участник ще бъде помолен да попълни и подпише декларация за освобождаване от отговорност.

В цената е включена застраховка за времето на полета.

Времетраене
Полетите с мотопарапланер са с различна продължителност от 20 до 60 минути, в зависимост от желанието на клиента и метеорологичните условия.

Екипировка
Осигурена е безплатна, професионална екипировка за полет с парапланер, с която всеки участник ще бъде запознат преди приключението. Задължително е носенето на всички елементи от предоставената екипировка по време на полета, с цел гарантиране на сигурността на всеки участник.

Отмяна
Въпреки, че нашите инструктори следят внимателно прогнозата за време, е вероятно понякога непредвидени фактори да възпрепятстват полета с мотопарапланер. При силни ветрове, дъжд, обилен сняг, мъгла с ниска видимост и други неподходящи метеорологични условия, полетът може да бъде отменен и пренасочен за друг, удобен за теб ден.

Ограничения
Непълнолетни лица трябва да бъдат придружени от родител или настойник, който да попълни декларация за съгласие.

Деца под 12 годишна възраст не се допускат до приключението с мотопарапланер.

Максимално допустимо тегло – 110кг.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Понеси се високо в небесата с мотопарапланер и усети неповторимото усещане от това да се рееш като птица в облаците!

Светът никога няма да е същият след като опиташ това уникално изживяване!

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг