Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Понеси се над Тракийската равнина с двуместен мотопарапланер и изживей незабраво приключение!

Понеси се високо в небесата, погледни земята от един изцяло нов поглед и усети пълна свобода с едно вълнуващо и уникално изживяване!

Полетът с мотопарапланер над Стара Загора ще те удиви с неописуеми гледки и панорами над хълмовете на Средногорието. Погледни „Градът на поетите“ от високо и съзерцавай красивите прави улици и безкрайната Тракийска равнина.

от 135 лв

Полет с мотопарапланер е един от най-готините начини да си подариш различен подарък изживяване или да зарадваш близък приятел! Приключението е изключително подходящо за рожден ден, за имен ден, дипломиране, Свети Валентин, годишнина, моминско или ергенско парти, юбилей, тийм билдинг и други специални поводи!

Мотопарапланерът е двуместна количка, оборудвана с три или четири колела и мотор. Тя е прикачена към крило на парапланер. Полетът е изключително комфортен, тъй като през цялото време ще стоиш в удобна седалка. Погледни красотите на природата в страната ни от погледа на птица и се наслади на спиращи дъха гледки. Полетът преминава и над Самарското знаме – един от най-величествените паметници на България.

Това приключение е сред най-безопасните въздушни дейности, в които може да се впусне всеки начинаещ. Излитането и кацането са плавни, а усещането в небесата е неописуемо.

Полетът с мотопарапланер включва:

  • Лицензиран пилот и инструктор
  • Кратък инструктаж преди излитане
  • Необходимата екипировка
  • Застраховка
  • Видеозаснемане

Кога?
Полетът с мотопланер над Стара Загора се провежда от месец Март до Ноември, при подходящи метеорологични условия и с предварителна уговорка.

Къде?
Излитането е от летателната площадка в с. Коларово. Локацията е южно от Стара Загора, в близост до отбивката от магистрала “Тракия” за града.

Точната локация можеш да видиш тук .

Условия
Необходима е предварителна резервация за участие в приключението полет с мотопарапланер.

Полетите се провеждат с лицензиран пилот с дългогодишен летателен опит и е полетен инструктор.

Моторният парапланер е произведен от “Екстрийм Юнивърс” ООД и е сертифициран, с всички нужни лицензи и сертификати, за да извършва полети във въздушното пространство на Република България.

Всеки участник ще бъде помолен да попълни и подпише декларация за освобождаване от отговорност и за предоставяне на лични данни.

Всеки участник получава застраховка за време на полета, която е включена в приключението.

Ограничения
Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник или да представят писмено съгласие.

Максимално допустимо тегло – 110кг.

Деца под 12 годишна възраст няма да бъдат допуснати до полета.

Полетът с мотопарапланер не е подходящ за лица, страдащи от здравословни състояния, които се влияят от бързата промяна на височината, респективно атмосферното налягането на които се намирате.

Времетраене
Продължителността на приключението с мотопарапланер зависи от предпочитанията на клиента. Можеш да избереш от времетраене от 30мин или 60мин.

Екипировка
Ще бъде предоставена цялостна, професионална екипировка за полет с мотопарапланер. Преди всеки полет се провежда кратък инструктаж за правилното използване на екипировката.

Облекло
Желателно е облеклото да е съобразено с метеорологичните условия, но непременно да включва дълги ръкави и крачоли, както и слънцезащитни очила. Препоръчително е и носенето на затворени обувки.

Отмяна
Възможни са отмяна и пренасочване на приключението за друга дата при дъжд, сняг, силен вятър, буря или други неподходящи метеорологични условия.

Всеки клиент може да отмени направена резервация до 14 дни преди уговорената дата, при което сумата, която е преведена за приключението, ще бъде възстановена. При неявяване в уговорената дата без предварително предизвестие, ваучертъ се счита за използван.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Полети с ветровете и опознай едно изцяло ново усещане от това да летиш високо в облаците от комфорта на удобна седалка.

Остави се в ръцете на професионалния пилот и наблюдавай света под нозете си.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг