Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Отпразнувай твоя специален ден или този на твоето дете с парти с ролери, ролкови кънки или зимни кънки!

Рождените дни са сред най-специалните и лични поводи през годината. Те заслужават да бъдат отпразнувани и споделени с близки и приятели по най-готиния начин!

Организирай рожден ден с ролери, ролкови кънки или зимни кънки за себе си или за мъничетата в семейството и се насладете заедно на едно истински незабравимо преживяване! Очакват ви смях, вълнение и уникални емоции!

от 85 лв

Какво по-хубаво от това да организираш един незабравим, спортен и вълнуващ празник за твоето дете или за теб самия?

Избери от богатото разнообразие от възможности за тематични партита с каране на ролери, ролкови кънки или зимни кънки! Независимо през кой сезон е рожденият ден, ние сме тук да го превърнем в уникално преживяване!

Като ценители на спорта и здравословния начин на живот вярваме, че именно те са ключови в поддържането на добро физическо и здравословно състояние при децата. Ще посрещнем рождениците и празнуващите в специално украсен за повода кът, където се случват най-вълнуващите моменти от празненството – духането на свещичките и хапването на вкусна торта!

Ще сервираме най-готината торта, избрана и донесена от теб!

Ще започнем партито с музика по избор на рожденика и ще загреем заедно с ролерите или кънките. Специализиран инструктор ще покаже на всеки празнуващ основите в карането на ролери или кънки и ще помогне на децата да се забавляват по най-безопасния начин. За по-смелите, ще има и трикове и техники на каране, които със сигурност ще оставят трайни впечатления и вълнения.

Следват куп състезателни игри по отбори, свободно каране и още забавления. За финал оставяме черешката на тортата – свещичките, вкусния десерт и щура детска дискотека!

Организирай най-незабравимия рожден ден!

  • Инструктор/Аниматор на разположение
  • Урок и основни техники на карането на ролери или кънки
  • Детска дискотека
  • Игри и забавления
  • Музика

Кога?
Целогодишно, с предварителна уговорка и резервация.

Къде?
София, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Ямбол

Условия
Организирането на рожден ден на ролери, ролкови кънки или зимни кънки става единствено с предварителна резервация. Добре е да се свържеш с нас възможно най-рано, за да имаме време да приготвим наистина незабравимо преживяване!

В празненството могат да участват и най-неопитните! Инструктор/аниматор ще се погрижи за усвояването на основни техники при карането на ролери, ролкови кънки или зимни кънки.

При желание за торта със свещички, можеш да избереш и донесеш най-вкусния десерт за рожденика и неговите приятели.

Можем да се съобразим с предпочитания за музика с предварителна заявка.

По време на каране на ролери, ролкови кънки или зимни кънки е задължително носенето на предоставената екипировка.

Времетраене
Партито може да е с различна продължителност, в зависимост от предпочитанията на клиента и направената уговорка.

Екипировка
По време на карането на ролери, ролкови кънки или зимни кънки, участниците ще бъдат екипирани с предпазни каски, наколенки и лакътници за максимална защита от наранявания.

Отмяна
Ако искаш да отмениш направена резервация за организиране на рожден ден с ролери, ролкови кънки или зимни кънки е необходимо да се свържеш с организатора на услугата поне 3 дни преди уговорените дата и час.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Подари най-уникалния подарък за рожден ден – парти с ролери, ролкови кънки или зимни кънки! Остави на нас да се погрижим за истинско забавление с уникални игри, музика, детска дискотека и още изненади!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating