Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Изпрати залеза сред морските вълни в компанията на любим човек на борда на яхта.

Мечтаеш да се насладиш на романтични мигове, прекарани с любимия човек в открито море? Искаш да организираш нещо специално за твоята половинка? А може би търсиш нестандартен начин да отпразнуваш годишнина, да предложиш брак или пък да зарадваш някой за рожден ден?

от 350лв

Независимо какъв е твоят повод, разходката с яхта край Варна е перфектният начин да внесеш нещо ново, вълнуващо и паметно в ежедневието. Ела и се увери сам!

Не всеки ден имаш възможността да се носиш по вълните и да усещаш вятъра в лицето си от борда на частна яхта под наем. Изненадай своята половинка и организирай едно неочаквано преживяване – разходка около Варна с комфортна ветроходна яхта.

По време на преживяването ще можете да се насладите заедно на красивите цветове на залеза, на мириса на морето, на чувството за споделеност и на много незабравими емоции. Всеки миг от разходката ще бъде истински вълшебен. Поглези себе си и половинката си с плато свежи плодове, коктейл или часа вино.

Романтичната разходка с яхта е сред най-предпочитаните начини да предложиш брак, да отпразнуваш годеж, годишнина или пък да посрещнеш Свети Валентин.

Нa борда ще те очаква опитен и лицензиран капитан, който ще се погрижи за твоя комфорт по време на разходката. Остави контрола на машината в негови ръце. От теб се изисква само да се отпуснеш и да се насладиш на приказката, която ще се разгърне пред теб.

Офертата включва:

  • Частна яхта под наем
  • Гориво
  • Пристанищни такси
  • Почерпка напитки
  • Лицензиран капитан и моряк

Кога?
Разходките с яхта във Варна се организират в летните месеци, от Май до Септември. Могат да се организират по всяко време на денонощието.

Къде?
Морска гара, гр. Варна

Условия

Наемът на яхта за разходка става с предварителна резервация. Свържи се с изпълнителя на услугата след купуването на ваучер, за да резервираш желаната дата.

По време на разходката на борда ще присъства лицензиран капитан, който ще отговаря за контрола на яхтата.

Приключението е предназначено за двама, но яхтата е с капацитет за 10 човека.

При желание за организиране на обяд или вечеря на борда е необходимо да ни уведомиш предварително.

Времетраене
Разходката продължава 2 часа.

Екипировка
Разходката с яхта е напълно безопасна и не е задължително да носиш каквато и да е екипировка по време на преживяването. На борда са осигурени спасителни жилетки, които могат да се използват при необходимост.

Отмяна
Тъй като разходката е в открито море, приключението е силно зависимо от метеорологичните условия. При силен дъжд, мъгла, буря или силно вълнение е вероятно разходката да бъде отменена и пренасочена за друга дата. В такъв случай, ще се свържеш с теб максимално най-рано, за да можем да направим нова резервация.

Ограничения
Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или да представят декларация за съгласие.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Отпразнувай специален повод по един уникален начин или пък превърни един обикновен ден в приказка, разказана в открити води!

Потопи се в красотата на българското Черноморие и сподели тези сладки моменти с любимия човек.

Tour Reviews

3.00 based on 2 reviews
17.08.2023

Абсолютно разочароващо!

02.08.2022

Чудесно преживяване! Струва си всеки да опита! Много сме доволни .

Leave a Review

Rating