Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Превърни се в птица, която се рее в облаците с височинен полет с парапланер на 2,000м. височина!

Иска ли ти се да полетиш високо в облаците? Усети вятъра, наслади се на свободата на птиците и създай един от най-незабравимите дни в живота си!

Тандемният полет е уникален подарък за всеки, който иска да предизвика сетивата си с нови, силни и вълнуващи усещания! Очаква те височинен полет с парапланер в компанията на професионален лицензиран пилот- инструктор.

170лв

Ако искаш усетиш тръпката от това да летиш високо в небесата, то със сигурност този спомен ще се запечата в съзнанието ти завинаги! Ако търсиш начин да зарадваш твой приятел или любим човек – това е страхотна идея за подарък. Или пък защо да не предизвикаш себе си с нови, силни усещания?  Тандемният полет с парапланер е сред най-подходящите приключения за целта!

Наслади се на забележителните гледки над Витоша, Конявската планина или Осоговската планина, рей се в небесата като птица и остави под краката си всички страхове, тревоги и проблеми. Нищо не може да се сравнява с тръпката от летене!

Височинният полет с парапланер е страхотен подарък за двойки, младоженци, за рожден ден, юбилей, за тийм билдинг или за всеки друг повод или човек, търсещ екстремни и нови преживявания.

Не е необходимо да имаш какъвто и да е предишен опит! През цялото време ще бъдеш с опитен и лицензиран пилот- инструктор, който ще се погрижи за това да превърне деня ти в истински незабравим.

Преди твоя полет с парапланер да започне, инструкторът ще проведе инструктаж за условията за безопасност и ще ти обясни подробно всичко, което трябва да знаеш за парапланера.

Приключението включва:

  • Лицензиран пилот- инструктор
  • Инструктаж
  • Пълна, сертифицирана летателна екипировка
  • Видеозаснемане

Кога?
Можеш да се насладиш на тандемен скок с парапланер през цялата година, стига условията да позволяват.

Къде?
Летенето с парапланер се извършва над Витоша, Конявската планина или Осоговската планина, според метеорологичните условия и предпочитанията на клиента.

Условия
По време на приключението височинен полет с парапланер се достига от 1500м. до 2000м. височина.

Необходима е предварителна резервация и уговорка за желаната дата и час. Препоръчително е резервациите да бъдат направени максимално най-рано, около 2 седмици преди желаната дата.

Летенето с парапланер е силно зависимо от метеорологичните условия. Преди деня на преживяването, инструкторът ще потвърди възможността за летене.

Преживяването е за тандемен полет с парапланер в компанията на опитен лицензиран пилот- инструктор.

Задължително е носенето на предоставената екипировка за летене с парапланер по време на приключението.

Ограничения
Минимално допустимо тегло – 45кг.

Максимално допустимо тегло – 100кг.

Минимална възраст – 16 години

Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник или да представят писмено съгласие.

Времетраене
Продължителността на всяко летене с парапланер е различно, в зависимост от метеорологичните условия. Средната трайност е между 15 и 30 минути.

Екипировка
По време на полета с парапланер е осигурена необходимата професионална и сертифицирана летателна екипировка за защита и безопасност, която включва каска, предпазни очила и допълнителни елементи, за които инструкторът ще направи кратък инструктаж за всеки участник.

Отмяна
Метеорологични условия като дъжд, бурен вятър, мъгла, буря и други са противопоказни за летене. В такива ситуации е възможно инструкторът да отмени приключението за друга дата.

Възможна е отмяна на резервация от страна на клиента без санкции при обаждане до 48 часа преди преживяването.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг