Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Приключенски полет с балон е едно незабравимо въздушно пътешествие

Приключенския полет с балон представлява прелет над природни забележителности.

Подходящ е за хора, които търсят силни усещания, незабравими емоции, епични приключения и спиращи дъха панорамни гледки!

от 960лв

Прелети над Родопите, Белоградчишките скали, Стара Планина или Рила с балон! Само ти, твоята компания и впечатляващите български красоти.

Провежда се в цяла България на дата по ваш избор, голям избор от локации. Изпълняваме и уникални поръчки!

Незабравим подарък за моминско или ергенско парти, ВИП рожден ден в небесата, подарък за младоженци, предложение за брак и други специални поводи!

Този ваучер за полет с балон гарантира най-якия ден и куп спомени, които ще разказваш с години напред.

Кога?
Разходките с балон се провеждат през цялата година, независимо от сезона или температурите. Въпреки това, те са силно зависими от атмосферните условия. Всеки полет с балон ще бъде потвърден 2-3 дни преди уговорената дата. Излитането с балон е в ранните сутринни часове, малко след изгрева.

Къде?
Приключенският полет с балон трае 1-2 часа и се провежда на впечатляващи места, с прелитане над планини или езера.

  • Белоградчишките скали
  • Пясъчните Пирамиди край Мелник
  • Източни Родопи/Перперикон
  • Меандрите на Русенски Лом
  • Велико Търново
  • Искърското дефиле

Изборът е твой!

Нищо не може да се сравни с тръпката от това да се издигнеш на 1,000м над земята в коша на балон за летене и да разгледаш най-известните Български забележителности от високо.

Усети красотата на пълната свобода, забрави за всички тревоги и не наслади на незабравими мигове, споделени с любим човек или малка група приятели.

Условия
 – За приключенско летене с балон е необходимо да се направи предварителна резервация, най-малко 14 дни преди желаната дата.
– Клиентът може да избере място за полет но възможността за провеждане в уговорената дата зависи изцяло от атмосферните условия.
– В цената не е включен транспорт до мястото на излитане.
– Приключенският полет с балон е подходящ за двама, трима или четирима човека.

Ограничения
 – Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник.
– Не се препоръчва за деца по 7 годишна възраст. Минимална височина – 135см.

Полетът с балон включва:

  • Почерпка с шампанско и бонбони
  • Видео/фото заснемане с GoPro камера

Времетраене – Продължителността на приключението летене с балон е различна, в зависимост от метеорологичните условия и предпочитанията на клиента. В повечето случаи трайността на приключението е между един и два часа.

Отмяна
Възможно е приключението полет с балон да бъде отменено и пренасочено за друга дата поради неблагоприятни метеорологични условия. Атмосферните условия силно влияят върху възможността да се проведе разходка с балон над избрано от клиента място. Неблагоприятни условия са дъжд, силни ветрове, буря, мъгла с ниска видимост, градушка и други.

При резервирана дата, клиентът може да отмени резервацията без санкции до 3 дни преди уговорената дата.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Подари си изживяване, което се случва веднъж в живота. Пренеси се в една изцяло нова реалност и се наслади на невероятни гледки високо от облаците!

Превърни тези приказни мигове в още по-вълнуващи моменти, като ги споделиш с любим човек или няколко твои близки и приятели.

За разлика от други въздушни приключения, летене с балон не изисква никакви умения или предварителна подготовка. Професионален инструктор ще преведе кратък брифинг на групата, за да бъдат всички участници запознати с условията за сигурност и това как точно функционира балонът.

Препоръчително е полетите да се извършат рано сутрин поради подходящите атмосферни условия. Желателно е всички участници да са в района на полета от предната вечер, за да бъде организацията максимално удобна за всички.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating