Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Опознай района около Белоградчик по различен начин – наслаждавайки се на адреналин с АТВ! 

Чудиш се какъв уникален подарък да поднесеш на твой любим човек, приятел, колега или на цялата компания?

Направи нещо специално за някой или предизвикай себе си с разходка с АТВ край Белоградчик. Наслади се на уникални, спиращи дъха гледки, усети вятъра в лицето си, развий високи скорости по черни пътища и сподели моментите с любимите хора!

от 70лв

Впусни се в едно вълнуващо АТВ приключение около Белоградчик и не се страхувай да се изцапаш! Усещането е по-вълнуващо отколкото някога си си представял!

Разходката с АТВ край Белоградчик е подходяща за малки и големи. Тя може да бъде проведена по различни начини и да бъде персонализирана по твой вкус. Ние ще се съобразим с това, което търсиш и ще се уверим, че преживяването отговаря на твоите очаквания. Разходката с АТВ може да е спокойна, релаксираща и изпълнена с кратки почивки в зашеметяваща природа. Тя може също така да бъде едно изпълнено с адреналин приключение.

Ето и двата варианта, от които можеш да избереш:

1. Релаксиращо и спокойно преживяване, което ще ти позволи да си починеш и да се насладиш на заобикалящата те природа. Този вариант е подходящ за тези, които ще карат АТВ за пръв път. По време на разходката ще преминем през трудно достъпните красиви места в околностите на град Белоградчик. Те включват впечатляващи скални масиви, пещери, обширен ландшафт, „Червената църква“ и други.
2. Адреналин съчетан с несравними природни гледки.
Предоставяме възможност за приключенците търсещи адреналин и хората, които имат опит в карането на АТВ да се насладят на нашите маршрути по по-екстремен начин и с по-висока скорост.

Офроуд разходката с АТВ е чудесен подарък за двойки, компании приятели, ергенски партита, тийм билдинги на фирми и други групови събития.

Какво ще се случи?

Преди началото на всяка АТВ разходка, опитен и лицензиран инструктор ще проведе 5-минутен брифинг и инструктаж относно управлението на машината и общи условия за безопасност. По време на приключението ще можеш да управляваш АТВ-та Kymco Maxxer 300cc, които са предназначени за един или двама души. Скоростите, газта и спирачката са автоматични, които ги правят изключително лесни за управление. 

През цялото време, за групата ще се грижи водач, който определя темпото на групата и подбира най-подходящите маршрути. На всеки участник ще бъде осигурена АТВ екипировка, която е задължително да бъде носена по време на разходката.

  • Пълна АТВ екипировка
  • Инструктаж за ползване на машината
  • Професионален инструктор
  • Опция за професионално видео или снимки от фотограф или заснемане с GoPro (с предварителна уговорка).

Водачът ще подбере маршрута спрямо нивото на подгоготвка на групата и предпочитанията на участниците. Всички основни маршрути са ориентирани до известни забележителности около град Белоградчик, но има много под-маршрути, които си заслужава да посетиш заради девствената природа и очарователните гледки. 

Приготви се да се изцапаш, да се смееш, да се забавляваш и да се чувстваш истински свободен!

Кога?
Разходката с АТВ край Белоградчик се провежда през цялата година.

Къде?
ул. „Тодор Илиев“ 2, Белоградчик, България
Можеш да се възползваш от удобен паркинг за спиране между улици Цар Асен I и Тодор Илиев.

Условия
Необходимо е да се свържеш с нас за предварителна резервация, за да участваш в разходката с АТВ край Белоградчик.

Препоръчително е да дойдеш 30 минути по-рано от старта на приключението, за да можем да преминем през кратък инструктаж и да осигурим нужната екипировка.

Всеки участник ще бъде помолен да попълни и подпише декларация за съгласие преди старта на разходката с АТВ.

Можем да предоставим общо 7 АТВ-та за по двама души. Общият капацитет на мероприятие е 14 човека.

Можеш да се възползваш от опция за професионално заснемане на твоето преживяване с предварителна уговорка.

Времетраене
Продължителността на АТВ приключението се определя от избрания маршрут. Времетраенето може да е от 1 до 4 часа. По време на преживяването ще изминем между 8км и 15км.

Екипировка
Предоставената екипировка включва каска, очила, боне, ръкавици и гети. Носенето на каска, очила и боне е задължително, докато носенето на ръкавици и гети е според предпочитанията на клиента. Препоръчваме да се възползваш от гетите, ако времето е влажно.

Отмяна
Ако искаш да отмениш вече направена резервация, можеш да се свържеш с изпълнителя на услугата до 3 дни преди резервираната дата. При отмяна след този срок, приключението ще се счита за проведено.

Ограничения
Въпреки, че нямаме официални ограничения, препоръчително е лица под 16 годишна възраст да участват като пасажери.

Препоръчително е да можеш да управляваш автомобил, но не е задължително да имаш какъвто и да е опит в карането на АТВ.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Изпълни душата и очите си с невероятни панорамни гледки около Белоградчик, с много адреналин, спокойни и релаксиращи мигове или бързи скорости по офроуд пътища!

Изборът е изцяло твой! Можеш да персонализираш разходката с АТВ както сметнеш за добре. Прекарай един от най-яките дни в живота си или подари несравним подарък на твой приятел или любим човек!

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг