Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Скачане с бънджи от балон за смели сърца и фенове на екстремните преживявания

Направи подарък на себе си или на твой приятел или любим човек с едно невероятно преживяване, изпълнено със силни емоции и неописуеми усещания – скок с бънджи от балон.

Бънджи скок от балон е перфектният начин да съчетаеш две спиращи дъха преживявания – скок с бънджи и издигане на високо в небесата с топловъздушен балон.

85лв

Тези, които не са скачали с бънджи, нито пък са летели във въздуха с топловъздушен балон трудно могат да си представят адреналина, еуфорията и красотата на изживяването бънджи скок от балон. Трудно се намират думи, за да се опишат приказните гледки, които ще видиш отвисоко и силата, с която ще тупти сърцето ти докато стоиш на ръба на коша на балона.

Провокирай себе си или твой приятел да направи крачка към непознатото и да се понесе високо в облаците, на 80-100м височина, от където ще може да се понесе с бясна скорост към земята с бънджи. При свободно падане между 15 и 35 метра и 40 до 130 метра разтягане на ластика, нивата на адреналин в кръвта ти несъмнено ще се повишат драстично!

Ще изпиташ палитра от различни емоции и чувства, в момента, в който осъзнаеш, че висиш закачен за топловъздушен балон и се носиш във въздуха. Наслади се на разкошни гледки, погледни хоризонта от погледа на птица и наблюдавай света отвисоко.

Преди приключението да започне, опитен и лицензиран пилот ще те запознае с всичко, което ще ти е необходимо за безопасен и комфортен скок. Ще се проведе инструктаж, проверка на екипировка и очакване за гърба, което е по-предпочитаният вариант пред окачването за краката.

Приключението включва:

  • Лицензиран пилот
  • Бънджи екипировка
  • Кратък инструктаж и обучение
  • Фото и видеозаснемане с GoPro
  • Опция за заснемане с дрон

Кога?
Целогодишно, при подходящи метеорологични условия и предварителна резервация. Бънджи скоковете от балон се извършват рано сутрин, с уговорен час с пилота.

Къде?
Град Нови Искър или с. Мрамор край София, според метеороличните условия.

Условия
За участие в бънджи скок от балон е необходима предварителна резервация, минимум 3 дни преди избраната дата за приключението.

В случай на неявяване или закъснение с повече от 30 мин, ваучерът се счита за използван.

Всеки участник ще бъде помолен да попълни и подпише декларация за съгласие с проведения инструктаж и потвърждение за психическо и физическо здраве.

Професионален инструктор провежда кратък инструктаж относно използването на екипировката, условия за безопасност и основни знания необходими за скок с бънджи от балон.

Екипировка
Осигурена е професионална и висококачествена бънджи екипировка, създадена от прецизно подбрани материали и продукти, които са сигурни и надеждни. Преди бънджи скока, инструкторът ще проведе кратък инструктаж за запознаване с екипировката.

Времетраене
Приключението трае между 10 и 15 минути.

Отмяна
Бънджи скоковете от балон са съобразени с метеорологичните условия. При силен вятър, дъжд, буря или мъгла е вероятно приключението да бъде отменено и пренасочено за друга дата.

При желание за отмяна на вече резервиран скок с бънджи от балон без санкции, необходимо е участникът да се свърже с нас минимум 48 часа преди приключението.

Ограничения
Минимална възраст за участие в бънджи скок от топловъздушен балон – 16 години.

Максимално тегло на участник – 115 кг.

Участници с определени здравословни състояния като сърдечно-съдова проблематика, високо кръвно, очни заболявания и бременни жени е вероятно да не бъдат допуснати до приключението.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Накарай сърцето ти да тупти силно под въздействието на неописуемите усещания по време на скок от бънджи с балон!

Направи подарък на себе си или на свой близък, полети високо в небесата и предизвикай своята смелост със скок от коша на топловъздушен балон на 100м над земята.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг